Bestgolf.cz
Nováček
V Bestgolfu jsem byl 3 roky a systém rezervací je otřesný. Každé ráno přesně v 8:00 (co se otevírá rezervace) čekat u atomových hodin, aby mi to místo někdo nevyfoukl, to je sakra omezující faktor. Navíc přidali možnost rezervace až pro 4 hráče zárověň. Takže pro hřiště, kde jsou 4 místa na den je to opravdu nedostačující..
Třeba se něco změnilo, už tam dva roky nejsem, ale z toho co si pamatuju....
Ano, přesně jak píšeš, Davide, před dvěma a více lety byla situace kolem rezervací v našem rezervačním systému opravdu hodně náročná. Tuto připomínku jsme slýchali od více členů, proto jsme od roku 2019 podmínky rezervací upravili, aby byly více spravedlivé. Zavedli jsme jakousi garanci minimálně 3 her na každém hřišti, která je dána možností rezervovat hru na hřišti dříve než ostatní hráči, pokud jsem na daném hřišti v aktuální sezoně ještě nehrál. Jinými slovy první hru na každém hřišti mohu rezervovat až měsíc dopředu, druhou hru až 14 dní dopředu a třetí a každou další hru až týden dopředu. Tímto se podle nás alespoň částečně zvýšil komfort rezervací a odpadla nutnost „rychlostního závodu“ v nekřesťansky ranních hodinách. Pokud by ještě nebylo ohledně naší nabídky cokoliv jasné, klidně se ptejte, pokusím se co nejlépe odpovědět.
M.