- Klub
- Beřovice
- HI (HCP)
- 14.6
Darovou zadarmo o vikendu?Tak si pořiď Hořehledy a máš Motol s 50% slevou kdykoli a Darovou zadarmo - a tam seš po dálnici stejně rychle jako v Beřovicích
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Darovou zadarmo o vikendu?Tak si pořiď Hořehledy a máš Motol s 50% slevou kdykoli a Darovou zadarmo - a tam seš po dálnici stejně rychle jako v Beřovicích
Už dlouho jsem to chtěl řešit, tak jsem před chvilkou odeslal mail s dotazy a návrhy. Uvidím, jestli mě pošlou do pr…e rovnou nebo zkusí být trochu konstruktivní…Hlavně teď po posunu času na 9h už nejde ani jít před turnajem, takže hřiště použitelné jen v sobotu.
Taky tu PG tour nemusím, za 450 Kč, kus buchty a hnusná houska nestojí ale vzhledem k tomu, kolik lidí to hraje se toho jen tak nezbavíme.
ČtvrtekDarovou zadarmo o vikendu?
Jo, vím. To nám problém s víkendovou hrou bohužel moc neřeší Ale reciprocita je to super, to ano.Čtvrtek
Máš pravdu, to je další věc, která mě štvala... párkrát sem měl to štěstí ten turnaj hrát, s mojim hcp sem šel s "požitkářema" na konci a bylo to utrpení...Mám to naprosto stejně. Problém nevidím ani tak v nárůstu počtu členů, jako v nárůstu v počtu turnajů. Speciálně PG tour se v Beřovicích pěkně zahnízdila. Teď je v postatě každý víkend a zabije celý den, když není, je Beřovická neděle. Pro nás, kteří nechceme hrát domovské hřiště 5 hodin nebo platit za turnaj, je to peklo. Náhradu bohužel jsem taky nenašel.
Posílám náhled dokupů z ČGK na zítřejší den, na víkend bývají ceny o něco málo vyšší.Někteří z vás tu zmiňují členství v domácích klubech a dokup členství v ČGK. Omlouvám se za možná hloupou otázku, jsem pouhý pobíječ much - flájboj. Týká se právě členství v ČGK třeba to nejlevnější pro dospělého. Nikde jsem nenašel, jaké jsou ceny fee v rezervačním systému přes ČGK oproti standardnímu ceníku. Pouze info od 390 Kč. Máte s tím někdo praktické zkušenosti? Letos jsem měl své první členství s recipročními cenami v okolí a chci se pomalu rozhodnout pro členství na další sezónu. Nejčastěji jezdím po hřištích Pardubického a Královéhradeckého kraje a místo plánování se spíš rozhoduji na poslední chvíli. Své domovské hřiště rozmyšlené mám, rád ale jezdím a hraju i na dalších místech. Ještě mám v záloze GCDavis. Pokud mi poradíte nebo napíšete osobní poznatky, budu rád. Díky
Super, děkuji za přehled.Posílám náhled dokupů z ČGK na zítřejší den, na víkend bývají ceny o něco málo vyšší.
První sloupec jsou počty volných hracích míst pro dané hřiště. Rezervovat můžeš dva dny dopředu, tedy teď bych mohl na zítřek a čtvrtek.
Jsou tam všechna dostupná hřiště.