Tak pro tebe je čgk celkem dobrá volba, Bohdaneč, Svobodné Hamry, Myštěves, Hrádek, ale hlavně Kuňka! Kuňka ve všední den nyní za 600, ostatní 500, ale další hřiště třeba ve Středočeském kraji. Mrkni na seznam na webu čgk. A stačí členství za 1000, problém s rezervací není, vždy si vybereš a dokupy jsou na 3 dny dopředu. Například zítra tam bude na středu, čtvrtek a pátek.Někteří z vás tu zmiňují členství v domácích klubech a dokup členství v ČGK. Omlouvám se za možná hloupou otázku, jsem pouhý pobíječ much - flájboj. Týká se právě členství v ČGK třeba to nejlevnější pro dospělého. Nikde jsem nenašel, jaké jsou ceny fee v rezervačním systému přes ČGK oproti standardnímu ceníku. Pouze info od 390 Kč. Máte s tím někdo praktické zkušenosti? Letos jsem měl své první členství s recipročními cenami v okolí a chci se pomalu rozhodnout pro členství na další sezónu. Nejčastěji jezdím po hřištích Pardubického a Královéhradeckého kraje a místo plánování se spíš rozhoduji na poslední chvíli. Své domovské hřiště rozmyšlené mám, rád ale jezdím a hraju i na dalších místech. Ještě mám v záloze GCDavis. Pokud mi poradíte nebo napíšete osobní poznatky, budu rád. Díky