Jasně a to je samozřejmě super. Na druhou stranu, já bych si v životě nelajsnul sáhnout na drivingu po kýblů míčů, který tam jen tak leží. A na Hostivaři už vůbec ne, protože majitel může být na záchodě/ na recepci pro rukavici/ v restauraci na pivě/...U nás je to přeci jen malinko něco jiného, protože pokud na drivingu nikoho nevidím, není moc šance, že je někde jinde. Ale i tak si prostě cizí míče nevezmu.
To máš asi pravdu. Třeba v tom Hostivaři mi to nějaký poměrně dlouhý čas trvalo, než jsem okoukal, co a jak a kdy je určitý košík volný. Na druhou stranu se rovněž třeba v Hostivaři často potkávám s tím, že jsou míčky na čipovacím grýnu a nikde nikdo. Asi spěchal a neuklidil je po sobě... stejně tak postavený kyblík někde uprostřed jen tak. Jak odlišit - jestli je zapomenutý a někdo jenom ho tam nechal a pak utíkal pryč od cíleně ponechaného, že jdu na záchod?
Nevím, když jdu na záchod, do restuarace, tak stejně jako si beru bag, tak si vezmu i ten kýbl a nechám ho před záchodem, restaurací, kdy jednoznačně ukazuju - ještě je to moje, budu s tím hrát. A ne v prostoru, abych si držel místo... třeba hodinu. Prostě - za sebe vnímám, jakmile koš opustím a odcházím s jinými svými věcmi pryč (bag), není to už moje.
Ale tvému argumentu rozumím. Pokud by už takováto situace mi nastala, tak bych přes takový kybl v prostoru asi hodil ručník, nebo mikinu.