Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Michale promiň mi mou blbost při chápání psaného slova. Mám s tím problém celý život.@jumbodedek - neodporují si tvé poslední tři příspěvky, resp. první dva z těch tří? Nejprve 3 černá, pak 3 červená? No, to je fuk. Jinak ano "žlutou jen jeden bod za hru? černá jeden bod na ofiko turnaji? červená kolik je mi libo?" - toto platí. Prostě musíš vybrat - jedna hra, buď jen červené nebo jen jedna žlutá nebo jen jedna černá (turnajová). Zkusil jsem to nakonec rozlousknout. Prosím, podívej se na tu tabulku na svůj řádek a napiš mi - JEN UŽ co je špatně/chybí - doplním. Neboj, máš moji plnou důvěru.
---
Tabulka výsledků Golfové výzvy 2023
Přijímám vývzu. Jsem zvědavý, kolik úkolů zvládnu
U těch pravidel(úkol 16) jde o zkrácenou verzi "Hráčská edice" nebo o kompletní pravidla?
Michale promiň mi mou blbost při chápání psaného slova. Mám s tím problém celý život.
Vše v tabulce je v pořádku , až na bod 8, ten není splněn.
U bodu 8 jsem se tázal, jak ho splnit, protože to bohužel ze zadání nechápu
Budu muset vydržet na Darovou, kde tě poprosím o vysvětlení všeho, čemu nerozumím a nechápu
Debata mezi @jumbodedek a @requo přesně vystihuje, proč nepřijmu výzvu.
Podmínky mi přijdou složitější než Životopisy 12 římských císařů od Gaia Suetonia.
Možná jsem jen ve svým volným čase línej. Ale je toho tolik, že mne to prostě odradí. Stejný to mám s ČGK.
Měl jsem klienta v 90. letech, zakladatel velké firmy. Ten vždycky říkal: DOKTORE, MÁTE TŘI VĚTY, JINAK JDETE DO PRDELE. Doslova. Dneska mu rozumím.
Není to Michale kritika, jen náhled do hlavy jednoho jamkaře.
Jsem na tom úplně stejně a taky to tak vidím.Debata mezi @jumbodedek a @requo přesně vystihuje, proč nepřijmu výzvu.
Podmínky mi přijdou složitější než Životopisy 12 římských císařů od Gaia Suetonia.
Možná jsem jen ve svým volným čase línej. Ale je toho tolik, že mne to prostě odradí. Stejný to mám s ČGK.
Měl jsem klienta v 90. letech, zakladatel velké firmy. Ten vždycky říkal: DOKTORE, MÁTE TŘI VĚTY, JINAK JDETE DO PRDELE. Doslova. Dneska mu rozumím.
Není to Michale kritika, jen náhled do hlavy jednoho jamkaře.
Ta první devítka byla famózní Terezko Ta druhá je těžší a ta se ti moc nepovedla. To mne mrzí.Splněno častečně na turnaji - místo Písek (bydliště Praha)
18. První písmeno: aneb 3 česká hřiště dle jména, přijmení a místa (R/Y/B)
Ale to nemusí, to je golf. Ono to ještě i dnes nebylo ono. Od loňska se mi hodně změnil švih a o/upravuju tam teď dost věcí v dlouhý hře a krátkou hru se učím. Ta se taky změnila. Mění se a bude měnit. Oproti loňsku k lepšímu. Puttování se dost zlepšilo, v tom si teď celkem věřím asi nejvíc (loni to byl driver, ten si mi letos ještě nesedl tak jako loni). Bylo hezký počasí, trofej jsem vyhrála včera na turnaji, takže , dnes to byl takový spíš trénink a nové situace.Ta první devítka byla famózní Terezko Ta druhá je těžší a ta se ti moc nepovedla. To mne mrzí.