Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Jak máš ošetřeno půjčování bugin a vozíků?
Déšť? Jak to vypadá?Tak opět drobný refresh:
- hrajeme už ve 4 lidech ve flightu
- hrajeme 18 jamek
- zachody v provozu
- driving v provozu
- jedeme treninky
- ceny jako vzdy lidove
Hriste jsem dnes komplet prosel a musim nekriticky rict, ze se opet blizime k TOP stavu. Vikendovy dest kombinovany s nahnojenim greenu vyznamne pomohl, vse je krasne zelene a mekke. Greeny bych ohodnotil na 9/10, snad jen 2,4 a 5ka 7/10, trochu tam bojujeme s drenazemi, trava roste pomaleji nez na hornich sussich greenech. Vse vysekano, vystrihano, v podstate nemate sanci ztratit mic.
Zobrazit přílohu 11144
To má zase asi nějakou protekci. Na severu sucho jako v Čechách v létě.Déšť? Jak to vypadá?
Hořehledy mají dnes nějaké výročí?Preci jen se tu za tech 20 let nejaka prace udelala...
Zobrazit přílohu 11428Zobrazit přílohu 11429Zobrazit přílohu 11430Zobrazit přílohu 11431Zobrazit přílohu 11432Zobrazit přílohu 11433Zobrazit přílohu 11434
Hořehledy mají dnes nějaké výročí?
Když koukám na ty fotky, vkrádá se otázka: Budou někdy, případně kdy, k vidění fotky výstavby druhé devítky? A že okolo je místa dost
Já minule koukal na tu cvičnou jamku s označením metrů, to je super nápad.
Tak ať to vyjde, ať se zastupitelé řádně zamyslíNene, v Porici pripravuji kalendar na rok 2021 a byl jsem pozadan, zda nemame nejake hitoricke fotky navsi. Tak prochazim stara alba.
A pokud vse pujde jak ma, tak cervnove zastupitelstvo by melo schvalit zmenu uzemniho planu, kde mimo jine je i moznost stavby dalsich 9ti jamek.
nebo raději ne...Tak ať to vyjde, ať se zastupitelé řádně zamyslí
Naši kluci byli trochu zklamaní, že červený kolík se žlutým výstražným trojúhelníkem není značka "Pozor radiace" , ale nakonec Pepíček usoudil, že by vcely pro narušitele mohly být stejně nebo dokonce nebezpečnější Jak je jeho dobrým zvykem, tak mi položil důležitou otázku : "Proč mají včely žihadlo?" Tak kdyby někdo věděl fundovanou odpověď pro 8 letého kluka, sem s níDnešní kontrola zásob je jasným indikátorem toho, že včely větří turnaje a připravují ceny!
Zobrazit přílohu 11486
https://cs.wikipedia.org/wiki/Žihadlo - a převyprávět tak, aby to 8 letý uchopilNaši kluci byli trochu zklamaní, že červený kolík se žlutým výstražným trojúhelníkem není značka "Pozor radiace" , ale nakonec Pepíček usoudil, že by vcely pro narušitele mohly být stejně nebo dokonce nebezpečnější Jak je jeho dobrým zvykem, tak mi položil důležitou otázku : "Proč mají včely žihadlo?" Tak kdyby někdo věděl fundovanou odpověď pro 8 letého kluka, sem s ní
Moc děkuji. Bylo to prospěšné i pro mne. To že se včelám v boji mezi sebou nevytrhne žihadlo jsem vůbec netušilhttps://cs.wikipedia.org/wiki/Žihadlo - a převyprávět tak, aby to 8 letý uchopil