Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

ČR - Západ Hořehledy

V jednoduchosti je krása:
  • Hrajeme!
  • Můžou i feečkaři
  • Driving otevřenej
  • Půjčujeme buginy i vozíky
  • Záchody máme otevřený
  • Máme nádivku, koláče a zmrzliny, Plzeň včera vypili, takže jsou Krušovice 12°
IMG_0136.webp

Letos zažíváme hodně “poprvé”. Málokteré je veselé, ale dnešní se celkem povedlo - poprvé za posledních 10 let navštívilo hořehledské hřiště víc než 80 hráčů za neturnajový den! Díky moc za to, jak jste úžasní!

BDCDC7F5-2471-4BAF-BF96-4F9EF29ABDF2.webp

Tak opět drobný refresh:

- hrajeme už ve 4 lidech ve flightu
- hrajeme 18 jamek
- zachody v provozu
- driving v provozu
- jedeme treninky
- ceny jako vzdy lidove

Hriste jsem dnes komplet prosel a musim nekriticky rict, ze se opet blizime k TOP stavu. Vikendovy dest kombinovany s nahnojenim greenu vyznamne pomohl, vse je krasne zelene a mekke. Greeny bych ohodnotil na 9/10, snad jen 2,4 a 5ka 7/10, trochu tam bojujeme s drenazemi, trava roste pomaleji nez na hornich sussich greenech. Vse vysekano, vystrihano, v podstate nemate sanci ztratit mic.

1AE9E416-DAE0-4770-A76C-89D65EB43A72.webp

Tak opět drobný refresh:

- hrajeme už ve 4 lidech ve flightu
- hrajeme 18 jamek
- zachody v provozu
- driving v provozu
- jedeme treninky
- ceny jako vzdy lidove

Hriste jsem dnes komplet prosel a musim nekriticky rict, ze se opet blizime k TOP stavu. Vikendovy dest kombinovany s nahnojenim greenu vyznamne pomohl, vse je krasne zelene a mekke. Greeny bych ohodnotil na 9/10, snad jen 2,4 a 5ka 7/10, trochu tam bojujeme s drenazemi, trava roste pomaleji nez na hornich sussich greenech. Vse vysekano, vystrihano, v podstate nemate sanci ztratit mic.

Zobrazit přílohu 11144
Déšť? Jak to vypadá?

Hořehledy mají dnes nějaké výročí?

Když koukám na ty fotky, vkrádá se otázka: Budou někdy, případně kdy, k vidění fotky výstavby druhé devítky? ;) ;);) A že okolo je místa dost :D

Nene, v Porici pripravuji kalendar na rok 2021 a byl jsem pozadan, zda nemame nejake hitoricke fotky navsi. Tak prochazim stara alba:-).

A pokud vse pujde jak ma, tak cervnove zastupitelstvo by melo schvalit zmenu uzemniho planu, kde mimo jine je i moznost stavby dalsich 9ti jamek.

Nene, v Porici pripravuji kalendar na rok 2021 a byl jsem pozadan, zda nemame nejake hitoricke fotky navsi. Tak prochazim stara alba:).

A pokud vse pujde jak ma, tak cervnove zastupitelstvo by melo schvalit zmenu uzemniho planu, kde mimo jine je i moznost stavby dalsich 9ti jamek.
Tak ať to vyjde, ať se zastupitelé řádně zamyslí ;)

Dnešní kontrola zásob je jasným indikátorem toho, že včely větří turnaje a připravují ceny!

IMG_0300.webp

Dnešní kontrola zásob je jasným indikátorem toho, že včely větří turnaje a připravují ceny!

Zobrazit přílohu 11486
Naši kluci byli trochu zklamaní, že červený kolík se žlutým výstražným trojúhelníkem není značka "Pozor radiace" , ale nakonec Pepíček usoudil, že by vcely pro narušitele mohly být stejně nebo dokonce nebezpečnější 😁 Jak je jeho dobrým zvykem, tak mi položil důležitou otázku : "Proč mají včely žihadlo?" Tak kdyby někdo věděl fundovanou odpověď pro 8 letého kluka, sem s ní 😀

Naši kluci byli trochu zklamaní, že červený kolík se žlutým výstražným trojúhelníkem není značka "Pozor radiace" , ale nakonec Pepíček usoudil, že by vcely pro narušitele mohly být stejně nebo dokonce nebezpečnější 😁 Jak je jeho dobrým zvykem, tak mi položil důležitou otázku : "Proč mají včely žihadlo?" Tak kdyby někdo věděl fundovanou odpověď pro 8 letého kluka, sem s ní 😀
https://cs.wikipedia.org/wiki/Žihadlo - a převyprávět tak, aby to 8 letý uchopil ;)

Vy a ty vaše statistiky ran, holí, Garminů a podobnejch fíčuřin...

Snímek obrazovky 2020-05-11 v 7.45.39.webp

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom