Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
To je typický nárůst hmotnosti po dětechTeda jestli ty vážíš 82, tak já končín v IT a jdu do modelingu ...
A jestli to není váha tvoje, nýbrž včely, tak do Hořehled už nikdy nejedu... ... pokud jí tedy nemáš na řetězu ...
jj, každý den mu to rosteTo je typický nárůst hmotnosti po dětech
ani když se před umytím ofoukne vzduchem?Jestli někoho z vás mameluků nachytám, jak se v tom v září o víkendu 19.jamky koupe, tak uvidíte! Jedinou výjimku má @Pitching , protože ten beztak bude spát zase v autě, tak aspoň zuby si tam může přemáchnout. A ty svý elektrický hejblátka si taky můžete pohodlně nabít přímo v úschovně.
Zobrazit přílohu 11664Zobrazit přílohu 11665Zobrazit přílohu 11666Zobrazit přílohu 11667
V jednoduchosti je krása.Promýšlíme design balení medu a zatím jsme u tohohle. Sklo bude malinko jiné (dorazí až po víkendu) a na provázku by byla ještě jednoduchá vizitka z tvrdšího papíru s logem a popisem. Co vy na to?
Zobrazit přílohu 12014
Když je na prodej tak na tom záleží, ale svůj med si pro sebe dávám do sklenic od řeckých Oliv z Lidlu, hrozně se mi libí jejich tvar takový "BAŇATÝ"Promýšlíme design balení medu a zatím jsme u tohohle. Sklo bude malinko jiné (dorazí až po víkendu) a na provázku by byla ještě jednoduchá vizitka z tvrdšího papíru s logem a popisem. Co vy na to?
Zobrazit přílohu 12014
Když je na prodej tak na tom záleží, ale svůj med si pro sebe dávám do sklenic od řeckých Oliv z Lidlu, hrozně se mi libí jejich tvar takový "BAŇATÝ"
pěkný, takový rustikálníPromýšlíme design balení medu a zatím jsme u tohohle. Sklo bude malinko jiné (dorazí až po víkendu) a na provázku by byla ještě jednoduchá vizitka z tvrdšího papíru s logem a popisem. Co vy na to?
Zobrazit přílohu 12014
Mám ti je schovávat?Když je na prodej tak na tom záleží, ale svůj med si pro sebe dávám do sklenic od řeckých Oliv z Lidlu, hrozně se mi libí jejich tvar takový "BAŇATÝ"
Není nutné. Po těch letech co mám včely už jich mám víc než medu, bohužel. Ne každý rok je úspěšný, včelky občas hynou. Děkuji.Mám ti je schovávat?
Klient mi dnes nahlásil, měkké a chlupaté greeny....
Dobře, příště informaci nepředám a řeknu mu, že manažer je hňup, co si z toho dělá srandu, ať radši hraje u sebe na domovském hristi....Jj, kompenzujeme tvrdé a holé fairwaye...
Dobře, příště informaci nepředám a řeknu mu, že manažer je hňup, co si z toho dělá srandu, ať radši hraje u sebe na domovském hristi....