Ať tak či tak, přijde mi to supr, oživí to. Ještě vodotrisk, nějaké auto doprostřed a úplně tam vidím turnaje sezóny - a cenu za hole in one za druhou jamku. Bude voda ještě někde jinde? Myslím skutečná, ne jen značená...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Neber to osobně, i když tvůj názor se zcela jistě osobně dotýká lidí, kteří to hřiště provozují.vlasta.nomenů řekl:Hrala jsem tam jednou a vazne jiz nikdy vice.
Je fakt naivni si myslet, ze vas aut zachrani. kdyby postavil takove hriste u prahy, tak si myslim, ze zkrachuje, protoze je prakticky nehratelne. vnitni auty jsou totalni stupidita a vetsina venkovnich se da nahradit vodou.
Na to je jediná rada, hrát na fotbalovém hřišti, 100 x 50 krásna fairway. Venkovní aut je konec hřiště, proč voda ? A vnitřní být nemusí ale někde je holt potřeba, myslím že je podle toho i znormované hřiště. A nehratelnost Hořehled je nesmysl, co potom takovej Štiřín ? Kde není voda tak je les a že by to pomohlo se mi nezdá, mám odtamtud mnohem horší čísla. Jestli se ti Hořehledy nelíbí nic proti tomu, každý má jiné chutě, ale stupidní hřiště to určitě není. A pustit se do kritiky na netu umíme všichni, ale třeba konkrétně tady se aspoň představíme nebo vyplníme profil.vlasta.nomenů řekl:Hrala jsem tam jednou a vazne jiz nikdy vice.
Je fakt naivni si myslet, ze vas aut zachrani. kdyby postavil takove hriste u prahy, tak si myslim, ze zkrachuje, protoze je prakticky nehratelne. vnitni auty jsou totalni stupidita a vetsina venkovnich se da nahradit vodou.
Vlasto díky moc za názor a podnět k zamyšlení se. Vnitřní auty řešíme před každou sezónou a jak je již níže uvedeno, jsou na hřišti především z důvodu bezpečnosti (a tu za stupiditu rozhodně nepovažuji). Hřiště vyrostlo na poli a veškerá vegetace roste s ním, tzn. ještě pár let nám potrvá, než doroste do výše, kde bude moci opticky i fyzicky zabraňovat ranám, které nenajdou svůj cíl a mohou potenciálně ohrozit hráče z jiných fairwayí. Že to není ideální řešení samozřejmě víme, na druhou stranu více prostoru jsme pro hřiště nedostali a svým způsobem to lze i vnímat jako specifikum a unikum resortu, které nutí hráče nad ranami více přemýšlet.vlasta.nomenů řekl:Hrala jsem tam jednou a vazne jiz nikdy vice.