Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

ČR - Západ Hořehledy

Děkuji!

Dejte si u nás v termínu 10. - 13.11. Svatomartinskou husu a dostanete k ní feečko zdarma! A nebo se u nás v  tomto termínu ubytujte, dejte si husičku a po celou dobu pobytu už za fee nic nezaplatíte! Podrobnosti zde.

To si sem Martine klidně přilep i ten leták. :) Hodim to ještě i na FB. Já bych jel hned, kdybychom v tu chvíli nebyli na rodinné návštěvě, ach jo. Třeba ještě doma přemluvím ženu. 

Přílohy

• main_Slide1.webp
    main_Slide1.webp
    26,3 KB · Zobrazení: 437
Porad laboruju s tim, jestli vyndavat dalsi krovi nebo uz to nechat? Ted jsme 90% stromu urezali spodni patra vetvi, tzn. da se velmi solidne najit i odehrat mic prakticky ve vsech remizkach.

Hustsi krovi zustava na 1ce skoro vsude, 6ce vlevo, 7ce vpravo u odpaliste a vlevo po cele delce fw (analogicky pro 8ku vlevo nahoru).

Re: Vykacet?

asi bych ho vsude nechal. na 1 jako na triparu by nemelo tak vadit ikdyz je dost ve hre, na sestce by se tim ta jamka dost ulehcila a uz tak je dost lehka a na 7/8 nechat, protoze je tam out, tak nevidim duvod :)

No na 7/8 sice je aut pro 7, ale ten je až za remízky. Tzn. pro obě jamky je všechno to křoví ve hře...

je pravda, ze 7 ani 8 nepatri k jednoduchym jamkam, mozna tam by to tedy stalo za uvahu

To krovi mezi 7 a 8 je procistene slusne, rekl bych ze to staci.

Nevim jak ted vypada krovi na osmicce pred greenem, jestli jste taky cistili? Jsem tam furt, tak by mi nevadilo kdyby bylo hratelnejsi:-)

Na 4 vlevo od remizku smerem k lesni skolce planujes to udelat hratelne? Jak se vyndaly ty stromky...

4ka vlevo u školky se bude rozšiřovat, špunty z podzimní aerifikace se použily na srovnání terénu, z jara to zaroste a o ty cca 3 metry se hrací pole rozšíří. Vzniká tu otázka co se školkou jako takovou. Borovice jsou v podstatě nepřesaditelné (navíc není vlastně kam vysazovat), tzn. myšlenka školky jako takové (a tudíž i půdy v opravě) už se pomalu vytrácí. Samozřejmě kolíky lze vyndat, ale to sebou nese značné otazníky:

- 4ka bude rázem nejzasekanější jamkou, protože tam budou hráči stále hledat
- 5ka bude mít obdobný problém, byť v menším měřítku
- 6ka by měla z logiky věci ztratit auto po pravé straně (ten je tam právě kvůli půdě v opravě) a tudíž tam nastane stejný problém

Nejvíc právě řeším horní třetinu 8ky. Vlevo jsou 3 remízky, na které se zatím nesáhlo a to křoví sežere dost balónů. Před greenem jsme pročistili ty borovice (2 spodní patra), ale pořád je tam vlevo lískové křoví, ve kterém jsem taky pořád (což je ale moje vina, protože se cpu 2. do greenu).

Z lesní školky udělej biozonu nebo vodu a lidi tam hrát nebudou. Ale těch keců zase :-)

6 jakej aut je tam kvůli půdě v opravě?

Biozona i voda jsou nesmysl, ani jedno tam není.

Na 6ce aut vlevo je jen kvůli té školce/ půdě v opravě, jinak by tam vůbec nebyl. Důvod - naperu to z odpaliště někam směr školka, nebudu vůbec nic hledat a budu tvrdit, že mi míč skončil mezi modrejma kolíkama. Sice přijdu o míč, ale beztrestně dropuju a k vlajce to mám něco mezi 150 - 100 m na druhou ránu. 

No na 3,6,8 nahoře voda taky není, až hodně daleko dole a máš ji tam. Hlavně tam místo toho nedávej aut:-)
Tak to mě nenapadlo že by to někdo hrál takhle tu 6....

bude turnaj i tuto zimu?? pokud ano, vi se jiz kdy??

Já doufám že bude.
Byla to dobrá sranda zkoušet trefit míček uprostřed sněhové koule :-)

Urcite bude, vzdy se to snazime nejak pasovat k pocasi, ale vidim to na 11.2.

No nevim, dle meho znaceni vody 3,6,8 naprosto odpovida logice situace i golfovym pravidlum.

To by se o vode nebo biozone na 4ce rict nedalo

Jak už název napovídá, jde především o to si zahrát na sněhu nebo co nejblíže tomu. Zároveň se poměrně logicky nehraje na úpravu HCP. Tzn. jakékoli nesmyslné úlevové systémy (stavění, čištění, zaboření,...) jsou od počátku zamítnuty!:-))

Mně osobně by se líbilo, kdyby byla přehlednější jednička - když se vrátím k prvnímu příspěvku. Přijde mi, že tam v nějakém křoví skončím skoro pokaždé - a fakt se to tam hledá blbě. Ano, je to tří par, relativně jednoduchý, ale holt je to jednička, první rána a hned všude kolem taková haluz. Člověk ještě není pořádně rozehraný - takže míček tam skončí někde skorem vždy. Neříkám, že vizuálně to není pěkné, ale "provzdušnění" by se mi u jedničky líbilo moc.

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom