Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

ČR - Západ Hořehledy

Jj, chtěl jsem na trojce drajvovat, ale v rámci zachování tématu semináře jsem se raději rozhodl jít na této Jamce na červene. Nějak jsem těm tunelům fanoušků odvykl, co nehraju tu PGA :))

Hodně informací?
A já si říkala, divnej chlap, drajvuje z červených ;):D.

Nene, ale celý den na sluníčku se na mně docela podepsal, červená jak prasátko :D

A já si říkala, divnej chlap, drajvuje z červených ;):D.

Nene, ale celý den na sluníčku se na mně docela podepsal, červená jak prasátko :D

Pro pořádek - byla to tam šestka železo. :)

... jaky byl rekord? A styl? Asi vrtulník je na tohle nejlepší, ne? Jako hod kladivem... Hmhm. Podle mě se bude lépe házet holemi vyváženými do hlavy. Tzn. začátečnické bambule. Žiletky asi jsou v tomhle naprd...

:p

Jako účastník potvrzuji, vrtulník odspodu. Jen těch otáček nesmí být moc, to zase brzdí ve vzduchu. Jinak na trojce krásný odpal @requo . To asi tím, kolik oči tě sledovalo. Škoda že to @mkopcak neviděl 👍

Jj, klasika, dvakrát topinka spojeno s drbancem. Pochlebování ti nepomůže! :-D

Ale za červený doletěly oba! :)

Někdy si od @mkopcak nech vyprávět, jak mě krásně pomohl takhle na jedničce v Bohdanči. Při spolhře Jamky. Od té doby blbě spím... ;):)

... jaky byl rekord? A styl? Asi vrtulník je na tohle nejlepší, ne? Jako hod kladivem... Hmhm. Podle mě se bude lépe házet holemi vyváženými do hlavy. Tzn. začátečnické bambule. Žiletky asi jsou v tomhle naprd...

:p
Rekord byl něco málo přes 60 m, styl vrtulník. Účastníci zodpovědně poslouchali a věděli, že pro nejlepší efekt je třeba využít excentrické svalové rotace se zapojením nohou, trupu, paží i zápěstí v kombinaci se správným úhlem vypuštění...

Ano, potvrzuji, celý kurz byl prostě vynikající, při hodu je třeba správný rozběh. A troufnu si tvrdit, že rozdíl mezi prvním a druhým byl odhadem 3 metry max. 😢
@mkopcak nám pečlivě vše vysvětlil, ukázal a namotivoval. A ty doplňující informace k etiketě a pravidlům, fakt super :up::up:

A jakožto druhý v pořadí jsem následně vyzkoušel hod na osmičce, točila se pěkně, sv..., ale tak daleko to nebylo.
Prostě na drivingu to vždycky létá lépe než při hře, to je asi nějaké základní pravidlo golfu :cry::cry::cry:

A @requo, je mi to líto, ale já tě nepoznal, tak nemohu hru na trojce komentovat.

Jen jsem se chtěl pana managera golf resortu Hořehledy @mkopcak zeptat, pokud se uskuteční víkend 19 jamky v Hořehledech, kdy bude možnost se předběžně přihlásit. Předem děkuji za kladnou a pozitivní odpověď. Šulc Péťa ;)

Jen jsem se chtěl pana managera golf resortu Hořehledy @mkopcak zeptat, pokud se uskuteční víkend 19 jamky v Hořehledech, kdy bude možnost se předběžně přihlásit. Předem děkuji za kladnou a pozitivní odpověď. Šulc Péťa ;)
@requo se na mě vyprdnul a ještě to nezveřejnil:-)

Nevyprdnul. Zapomněl. Resp. nějak jsem to někde rozepsal a pak nedokončil. Napravím a výpišu na Jamku zítra nebo v úterý. Hned jak budu mít KOPR v práci. Tzn předpokládám hned v pondělí tak pět minut po příchodu.:p

Měl jsem od začátku sezóny první volnou neděli a byť narvaná koupaliště zněla lákavě, odolal jsem dětskému pruzení a našel nám lepší zábavu - prosekání remízku na 7ce🤣.

IMG_1869.webp
IMG_1862.webp
IMG_1863.webp
IMG_1866.webp

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom