Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

ČR - Západ Hořehledy

Nenašel jsi tam oranžový Callaway Supersoft? Jestli jo, nemůžeš mi ho schovat? Vyzvednul bych si ho nejpozději v září :D:D:D:D

Nenašel jsi tam oranžový Callaway Supersoft? Jestli jo, nemůžeš mi ho schovat? Vyzvednul bych si ho nejpozději v září :D:D:D:D
Našel jsem kýbl drivingáčů. Supersofty hraju, takže ten jsem taky žádnej nenašel…🤣

Byla to pecka. Já si to užil. Jak jinak oslavit nejteplejší den v roce, když i ve stínu se dělala volská oka sama. :) Formát sixsome jsem hrál poprvé (podobné jakou foursome, akorát ne ve dvou v jednom týmu, ale ve třech) a docela dobrý. Opakovat to často nemusím, ale zážitek a útok na rodinnou pohodu hodně slušný. :-D

Následující útok na český rekord dobrý, je potřeba si vybrat rekord, kde víte, že to dopadne dobře. 9:28 je super. Já měl tu čest odpalovat z tyčka pětky, rána ve cvičném kole, jak to tak bývá, dopadla nejlépe, soutěžní kola byla už trošku slabší, ale parťáci po Jamce zachránili příhrou na grýn, rychlými paty a jelo se dál. Jo a @mkopcak, dej si do nákladů i mojí osmičku, při posledním pokusu jsem odlítla hlava hole! Tak to je snad už poslední. Všechny ostatní postupně přešaftovaný (letos 9i, 6i, loni 7i... hm, tak ještě mi chybí do party P... 5i jsem ztratil někde ve Španělsku loni, dělá radost někomu v bagu :(.

Btw. měli jsme spojky, kluky, co dávali míčky na připravená tyčka... teda žádná radost, když doběhnete co to jde, padnete k zemi a teď v klidu umístit míček na tyčko! :-D

Každopádně, akce byla parádní, díky Martine @mkopcak, že jsem mohl být s u toho! Skvělé jídlo, prima kapela, pohodová nálada, stovka přátel z Hořehled na jednom místě. Vše nejlepší k 20tinám Hoře ještě jednou!

:up::up::up:

Upraveno:
Byla to pecka. Já si to užil. Jak jinak oslavit nejteplejší den v roce, když i ve stínu se dělala volská oka sama. :) Formát sixsome jsem hrál poprvé (podobné jakou foursome, akorát ne ve dvou v jednom týmu, ale ve třech) a docela dobrý. Opakovat to často nemusím, ale zážitek a útok na rodinnou pohodu hodně slušný. :-D

Následující útok na český rekord dobrý, je potřeba si vybrat rekord, kde víte, že to dopadne dobře. 9:28 je super. Já měl tu čest odpalovat z tyčka pětky, rána ve cvičném kole, jak to tak bývá, dopadla nejlépe, soutěžní kola byla už trošku slabší, ale parťáci po Jamce zachránili příhrou na grýn, rychlými paty a jelo se dál. Jo a @mkopcak, dej si do nákladů i mojí osmičku, při posledním pokusu jsem odlítla hlava hole! Tak to je snad už poslední. Všechny ostatní postupně přešaftovaný (letos 9i, 6i, loni 7i... hm, tak ještě mi chybí do party P... 5i jsem ztratil někde ve Španělsku loni, dělá radost někomu v bagu :(.

Btw. měli jsme spojky, kluky, co dávali míčky na připravená tyčka... teda žádná radost, když doběhnete co to jde, padnete k zemi a teď v klidu umístit míček na tyčko! :-D

Každopádně, akce byla parádní, díky Martine @mkopcak, že jsem mohl být s u toho! Skvělé jídlo, prima kapela, pohodová nálada, stovka přátel z Hořehled na jednom místě. Vše nejlepší k 20tinám Hoře ještě jednou!

:up::up::up:
Jsem nucena konstatovat, že náčelník vypadá ve skutečnosti o dost mladší než na fotce👍😄😃.

Náčelníku @requo , prej si při tom 4. pokusu zlomil hůl.... Je to pravda, nebo ti jen obligátně ulítla hlava...

Nudně hlava. Resp. Zlomená hůl (shaft) v krčku. Kousek shaftu v té hlavě osmičky zbyl. V podstatě se mi to stalo už u všech holí, letos tři (ještě chybí W/P)... degradace časem po cca 5-6ti letech (?). Ocel. Cca.

Upraveno:
Pořád se tu o nich mluví, musel jsem se tam jet podívat ;). Taková oáza klidu a pohody. Jamky zajímavý, přišlo mi celý hřiště risk & reward. S HCP cca 14 jsem mohl zahrát devítku za -1 nebo taky +15. Grýny pomalejší, ale super. Ferveje momentálně vysušené. A už chápu, kde se tu berou ty monstrózně dlouhý drajvy, viz 7 a 9 níže... Hlavně 9 mě mrzí, tam jsem byl prakticky 2 metry od grýnu... Ale zase na 8 jsem měl na třetí ránu jen malý průhled mezi stromy a pat přes vlnu proměnil.

Pokec s chlapíkem v pohodě, klobáska výborná. Pokud někdo střídá Albatross a Oaks, tak to pro něj asi není, ale mě se to líbilo moc. :up:

1690289903274.webp

1690290151029.webp
1690289930835.webp

1690290775309.webp
1690290834834.webp

Vypomáhala. Tam, kam si pálil nikdo jiný nebyl.😉
Jak jsi to stihla??:D......z greenu pětky je to do míst kam obvykle pálí @mkopcak na šestce přes 100 m!.........nebo jaký byly vlastě pravidla?

Jak jsi to stihla??:D......z greenu pětky je to do míst kam obvykle pálí @mkopcak na šestce přes 100 m!.........nebo jaký byly vlastě pravidla?
Běžela jsem do kopce od grýnu pětky😉. Ve hrách před tím, jsem tam jen stala a nebylo třeba zásahu.
Bylo řečeno, kdo bude na odpališti, na hřišti a na grýnu a různě se vypomáhalo.

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom