Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Našel jsem kýbl drivingáčů. Supersofty hraju, takže ten jsem taky žádnej nenašel…Nenašel jsi tam oranžový Callaway Supersoft? Jestli jo, nemůžeš mi ho schovat? Vyzvednul bych si ho nejpozději v září
Jsem nucena konstatovat, že náčelník vypadá ve skutečnosti o dost mladší než na fotce.Byla to pecka. Já si to užil. Jak jinak oslavit nejteplejší den v roce, když i ve stínu se dělala volská oka sama. Formát sixsome jsem hrál poprvé (podobné jakou foursome, akorát ne ve dvou v jednom týmu, ale ve třech) a docela dobrý. Opakovat to často nemusím, ale zážitek a útok na rodinnou pohodu hodně slušný. :-D
Následující útok na český rekord dobrý, je potřeba si vybrat rekord, kde víte, že to dopadne dobře. 9:28 je super. Já měl tu čest odpalovat z tyčka pětky, rána ve cvičném kole, jak to tak bývá, dopadla nejlépe, soutěžní kola byla už trošku slabší, ale parťáci po Jamce zachránili příhrou na grýn, rychlými paty a jelo se dál. Jo a @mkopcak, dej si do nákladů i mojí osmičku, při posledním pokusu jsem odlítla hlava hole! Tak to je snad už poslední. Všechny ostatní postupně přešaftovaný (letos 9i, 6i, loni 7i... hm, tak ještě mi chybí do party P... 5i jsem ztratil někde ve Španělsku loni, dělá radost někomu v bagu .
Btw. měli jsme spojky, kluky, co dávali míčky na připravená tyčka... teda žádná radost, když doběhnete co to jde, padnete k zemi a teď v klidu umístit míček na tyčko! :-D
Každopádně, akce byla parádní, díky Martine @mkopcak, že jsem mohl být s u toho! Skvělé jídlo, prima kapela, pohodová nálada, stovka přátel z Hořehled na jednom místě. Vše nejlepší k 20tinám Hoře ještě jednou!
Na kolik ran jste to dali?
Nemám tušení, ale bylo jich mnoho!Na kolik ran jste to dali?
Vypomáhala. Tam, kam si pálil nikdo jiný nebyl.Cos dělala na 6ce?
Při tom posledním pokusu jsem trefil prostředek FWVypomáhala. Tam, kam si pálil nikdo jiný nebyl.
Asi s tím nikdo nepočítal.Při tom posledním pokusu jsem trefil prostředek FW
Jak jsi to stihla??......z greenu pětky je to do míst kam obvykle pálí @mkopcak na šestce přes 100 m!.........nebo jaký byly vlastě pravidla?Vypomáhala. Tam, kam si pálil nikdo jiný nebyl.
Běžela jsem do kopce od grýnu pětky. Ve hrách před tím, jsem tam jen stala a nebylo třeba zásahu.