Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
dobrá vložená soutěž na Kaskády
Podle fotky to na nějaký velký chlastání nevypadá !!! Užijte si alespoň golf !!!Historicky první zahraniční tréninkový kemp Hořehled vyráží do tureckého Beleku!
Cornelia De Luxe a hriste Faldo + dokupy Likya a Gloria New.Martine, co bylo za hotel?
Hotel jako takovej byl bezchybnej. Faldo mne trochu zklamalo servisem, jídlo vaří jen v čase 12 - 17 a cokoli co si chceš vzít sebou na hřiště, tak platíš. Obrovský rozdíl oproti Glorii, kde si měl full service uplně všude. Na druhou stranu vozíky i driving byli v ceně, což se nám dost hodilo...Díky, tam jedeme taky v březnu, vypadá to dobře. My máme 3x Faldo, Gloria Old a New a Carya.
Je to nádhera, co pro ty své členy a děti pořádáš za suprové akce. Mrzí mne, že to mám tak daleko. Rád bych se zúčastnilAž příliš samozřejmě vnímáme výsady současného žití. Třeba si jednou ti špunti vzpomenou, že za tu možnost vzít si lampion kdy se mi zachce nebo vypustit z pusy cokoli mě napadne někdo musel položit život. Aneb lampionový průvod po golfovém hřišti byl zároveň vzpomínkou na statečné studenty. Věřím, že by se jim naše vlajka z čokolád líbila...
Zobrazit přílohu 38440Zobrazit přílohu 38441Zobrazit přílohu 38442Zobrazit přílohu 38443
To je vjezd do tunelu. A povede do Beleku. Ty letadla mi nevyhovujou…Copak to ta, pro nás @mkopcak asi tak chystá u odpaliště první jamky... že by bazén? Nebo ohrádku pro ovečky? Hm, hm... Kdo ví?
Zobrazit přílohu 38928