To jako, že po zkaženém odpalu se hráči budou smát i ovečky?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
To jako, že po zkaženém odpalu se hráči budou smát i ovečky?
Nějak si k tomu „singlu” musel dopomoci.… Nevím, co blbnul "nedávno" s tím přenormováním. Zbytečný
Nevím jak vy ostatní jamkaři, ale já už začal s tréninkem a mám už 1 poměrně daleký hod SW s předpisovou rotací za sebou. Místo a datum činu -Kotlina Terezín, jamka číslo 5, 6.1.2024. Svědci můžou potvrdit ...
Hod pěkný, ale tvůj bručivý verbální doprovod byl tak na 70% Tvých možností ....Nevím jak vy ostatní jamkaři, ale já už začal s tréninkem a mám už 1 poměrně daleký hod SW s předpisovou rotací za sebou. Místo a datum činu -Kotlina Terezín, jamka číslo 5, 6.1.2024. Svědci můžou potvrdit ...
Místo sedí, svědek taky... Konkrétní podrobné info: Třetí šla brutálně přes green a dál bych to nerozmazával, protože jsem si musel dojít poměrně daleko pro SW a cestou zpět emoce trochu vychladly....@PFP byl, pokud si vzpomínám v tom svahu, co je okolo předního greenside bunkeru na pětce (Terezín). Nu, a jak to tak někdy bývá, na dopravu na green mu nestačila jedna rána, možná ani dvě .... nebo to byly tři ? Asi třetí byla cajk. Protože bylo slyšet grizzlí bručení, tak jsem se zrovna díval na scenerie českého středohoří, a modlil se, aby nebylo vidět, jak se mi klepou ramena.
Hraje se dle věkových kategorií = od 1.1. daného roku je ti tolik, kolik ti bude k 31.12. daného roku. Tzn. můžeš nás svým uměním oblažit klidně už v dubnu…Tak jestli je nestor tour 55+ a je jedno jestli věk nebo HCP tak to stihnu od června taky . Někdo přece musí být na konci.
Pokud nemáš věk 55+ tak nestihneš. Max. HI je totiž 54Tak jestli je nestor tour 55+ a je jedno jestli věk nebo HCP tak to stihnu od června taky . Někdo přece musí být na konci.