Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
to křoví obvykle zastavilo míč, který by jinak skončil v zahrádce nebo u té podezdívky...
Jak vypadá ještě ta druhá strana? Udělej prosím fotku z odpaliště?
Tohle se ale nijak netýká místa, o kterém je řeč. Vyndané junipery jsou více vlevo a blíže odpališti a většinou v nich zůstávaly buď krátké rány na úroveň bunkeru, které stekly doleva nebo už rovnou zatažené rány z odpaliště. Místo které ty popisuješ se v podstatě nezměnilo oproti letošní sezóně, zde se pouze pročistili spodní patra stromů, aby se tam dal odehrát míček přes límec na green.Když je sucho tak stačí zahrát metr vlevo od greenu a jsi v té zahradě hned..
S tím absolutně souhlasím. Avšak je nutné budouvat a upravovat hřiště vždy "demokraticky" a je zřejmé, že těch co to opravdu umí je výrazná menšina oproti těm ostatním. Taky jsem chtěl udělat z 2ky ostrovní green ze tří stran obklopený vodou. Ale kdo by na takový jamce hrál?Mě se obecně přílišné zjednodušení nelíbí, protože na tom budou biti ti, co to opravdu umí...
Taky jsem chtěl udělat z 2ky ostrovní green ze tří stran obklopený vodou.