Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

ČR - Západ Hořehledy

Dokud něco nezvládneme vymyslet s tou loukou vpravo, tak na 1ku asi sahat nebudu. Je to naše ikonická jamka:-). Respektive tedy už se sáhlo, vlevo od greenu přijdou ven ty plazivý jehličnany, tzn. už tam nebude kde ztratit míč a kompletně se prořezaly ty stromky na úrovni greenu. Vpravo se prořezaly borovice, spodní 2 patra.

Jednička je ok, tím spíš jestli se ještě pročistila..
Prostě něco nás musí donutit hrát buď vzduchem nebo aspoň rovně po zemi :-)

Ať máte představu o rozvrstvení návštěvníků golfového hřiště. Jde o březen - říjen 2016 a jsou to reálné návštěvy hřiště.

Přílohy

• HCP.webp
    HCP.webp
    6,6 KB · Zobrazení: 521
  • DNY.webp
    DNY.webp
    9,3 KB · Zobrazení: 527
  • MĚSÍCE.webp
    MĚSÍCE.webp
    10,8 KB · Zobrazení: 552
  • POHLAVÍ.webp
    POHLAVÍ.webp
    5,4 KB · Zobrazení: 534
  • VĚK.webp
    VĚK.webp
    8,8 KB · Zobrazení: 526
To jsou moc zajímavé statistiky. Osobně mi připadá zajímavé, že sobota má jen mírně vyšší návštěvnost než všední dny, čekal bych, že ten rozdíl bude vyšší.

ja si vzdy myslel, ze nejmene hracu je v pondeli, a ono je to ve vsedni dny skoro stejne :-O 

To mě taky překvapilo:-). V úterý a středu máme malé HCP turnaje, takže tam to smysl dává. Pondělí si moc vysvětlit nedovedu:-). Ještě kouknu na minulé roky, jestli se to nějak změnilo:-).

Martine, to je zajímavé! Překvapil mě mrtvý říjen. Nemáš ještě takový koláč pro návštěvnost přes den, resp. jak se to liší, jestli vůbec, všední den a víkend?

Tak k jiným než letošním datům se nedostanu:-(.

Requo řekl:
Martine, to je zajímavé! Překvapil mě mrtvý říjen. Nemáš ještě takový koláč pro návštěvnost přes den, resp. jak se to liší, jestli vůbec, všední den a víkend?
Říjen byl jalovej, bylo oproti jinejm měsícům fakt hnusně. Všední den a víkend tam máš, po hodinách tady:

Přílohy

• HODINA.webp
    HODINA.webp
    14,2 KB · Zobrazení: 436
Já bych jen podrtrhnul tu nerovnováhu v tom, že většina hráčů, co komentuje podobu hřišť a vyjadřuje se k jejich stavu, chce hřiště dlouhá a těžká. Chtějí vodu, písek, rychlé a členité greeny, atd. A přesto ze statistik pravidelně vychází, že takřka polovina návštěvníků jsou hráči, co hrají běžně double až triple!

Rezervační a odbavovací systém hřiště. Btw ještě pohled mezi nejčastější hráče od roku 2012: (2016 je jen do konce října, tam bude her o cca 10% víc)

Přílohy

• Snímek obrazovky 2016-12-05 v 18.27.59.webp
    Snímek obrazovky 2016-12-05 v 18.27.59.webp
    33,3 KB · Zobrazení: 359
Martin: jj, myslel jsem hodiny. Díky. To mě překvapilo, čím to, že je dopoledne obecně v Hořehledech plněji? To dělají ty víkendy? Jsem si myslel, že celková špička bude spíše někde k 16:00 atp...

Jsou to víkendy a stabilní návštěvnost seniorů:-).

Už jsem našel headcovery, mikiny, hole, brýle, peněženky, bundy, peníze, klíče od domů i aut, svačiny, rukavice, čepice, vypichovátka, markovátka, platební karty, telefony,...ale tohle ještě nikdo neztratil...

Přílohy

• image.webp
    image.webp
    219,3 KB · Zobrazení: 427
To je pěkné! Nebyl k tomu o kousek někde dál i zbytek? :) Že by restaurace připravila specialitku.
Btw. jak si napsal v úvodním příspěvku, asi se ztrácí všechno možné - majitelé se zpravidla najdou?

Překvapivě jen tenhle kousek, nic další tam neleželo:-).

U hodnotnějších věcí se samozřejmě přihlásí většinou sami, ale s železnou pravidelností mi na konci roku zbude cca 5 holí a bedna od banánů plná klasiky - headcovery, rukavice, oblečení, sluneční brýle,...

Vážení přátelé, rádi bychom, letošním rokem počínaje, založili novou tradici novoročního odpalu v Hořehledech. A aby to nebylo jen nějaké fádní pálení míčů do drivingu, zveme vás srdečně na zcela originální přivítání další golfové sezóny!

FullSizeRender.webp

Kdy: 31.12.2016 ve 12:00

Kde: Terasa nového rodinného domku vedle 7. jamky.

Co: Každý z účastníků bude mít 5 odpalů z rohožky umístěné na terase. Každý míček, který úspěšně umístí na 7. green, bude moci použít ve finále (každý hráč může mít ve finále max 5 pokusů). Finálové kolo se hraje už jako tradiční Nearest to pin, hráč s míčkem nejblíže jamce (nebo v ní) se stává vítězem.

Co připravíme: Setkání chceme pojmout jako drobné soutěžení spojené s povídáním o golfu, uplynulé i budoucí sezóně a o čemkoli dalším. Připraven bude oheň, buřty k opečení, čaj i něco ostřejšího.

Co pro účast máte udělat: Dejte nám prosím zprávu na email mkopcak@golf-horehledy.cz nebo na telefon 775 012 892, že plánujete dorazit, abychom dokázali vše připravit. A když vezmete třeba zbytky cukroví, určitě si na něm všichni rádi pochutnáme.

Těšíme se na vás!

Rad bych prijel, bohuzel teprve v 10 priletam z Emiratu, budu to mit tedy na tesno :( bude zalezet na vetru :D pripadne potvrdim tesne predem

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom