- HI (HCP)
- 22,5
Souhlas - nikdy!Slusovice v lete nebrat teda, nikdy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Souhlas - nikdy!Slusovice v lete nebrat teda, nikdy
Naopak, já nejradši hraju driver a pak devítku železo - několikrát, opakovaně, tak dlouho, dokud se z toho lesa nevysekám Nutná rána na 110 metrů přes vodu je pak klasifikována jako teroristický čin architekta hřištěNerikal si kdysi, ze nehrajes driver??
Dobre umistena 210m rana je k nezaplaceni... puvodni plan byl dle mistnich rad "prvni do vody".
Jinak pri druhe otocce jsem lezel na miste co popisujes, tedy 30 cm od kraje vody... ale to uz byla druha "z lesa". Ja totiz tuto jamku vetsinou hraji prvni les vpravo.
Březina tam má vrtulník
Buginu jsem tam neviděl, ale jestli tam nějakou maj tak bych jí fakt chtěl vidět, jak vyjíždí ten svah k devátý jamce. .
Zeptám se někde u nás na šachtě na nějakej vyřazenej pásovej dopravník, ten by se tam hodil spíš.
S tímhle počítáním bych měl HCP kolem 5...Dnes opět odpolední devítka Bítozeves. O jednu ránu víc než minule, tedy 40. Ale je v tom jeden aut a jedna voda, takže vlastně za skoro37.
A já bych hrál pravidelně pod 80S tímhle počítáním bych měl HCP kolem 5...
A taky absolutní 1-putt .Škoda, že Jára Cimrman nehrál golf (nebo se možná zatím o tom jen neví). Ten by to určitě zavedl a říkalo by se tomu Cimrmanovo netto. Rány do vody a autu se nepočítají.
Myslím že ne. Na to, abys nehrál do autu nebo vody, musíš hrát trochu jinak. Neztratíš ale taky nezískáš.Ono to sice vypadá jako anarchie, ale když se nad tím zamyslím, určitou vypovídací hodnotu by taková hra taky měla. Člověk by tak vlastně zjistil limit svých momentálních schopností.
Tady aby clovek koukal, komu odpovídá Tohle řeším furt, hrát rány u kterých si nejsem jistej, nebo zkusit hrát na jistotu. Dopadne to blbě pokaždéNo jo, ty abys mi neoponoval . Ale jo ... máš trošku pravdu (vyjímečně).
To se mas, ze to řešíš. Já jít na jistotu, tak hraju jen 9ku a swTady aby clovek koukal, komu odpovídá Tohle řeším furt, hrát rány u kterých si nejsem jistej, nebo zkusit hrát na jistotu. Dopadne to blbě pokaždé