Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Podrobnosti...Včera nejlepší výkon v mé kariéře
Sent from my iPhone using Tapatalk
Podrobnosti...
Je to pravda, ohledně těch těsně minutejch puttů. Už dlouho se mi nestalo, že by jich bylo tolik na jednu 18-ku. Jinak na první devítce nás Dana smetla(šli jsme ve třech), tak jsme takticky navrhli přerušit hru a ona na to naivně kývla. Příště holt musí býť obezřetnější.
Třeba čekala jinou trojkuJe to pravda, ohledně těch těsně minutejch puttů. Už dlouho se mi nestalo, že by jich bylo tolik na jednu 18-ku. Jinak na první devítce nás Dana smetla(šli jsme ve třech), tak jsme takticky navrhli přerušit hru a ona na to naivně kývla. Příště holt musí býť obezřetnější.
Tak se někdy přidej. Abys zjistil co já vlastně chci.Třeba čekala jinou trojku
To teda neznáme, teda já ne. Gratulace, dobře tyZnate ten pocit, kdy se vam na 5paru povede drive a vy si rikate, ze kdyz bude trosku stesti, zkusite zautocit na par. Pak vezmete 5 zelezo a micek dosedne 50m pred green...hmm birdie by bylo super... vezmete wedge, zlehka odpalite, micek dopadne na hranici greenu, kutali se, kutali a najednou se schova... EAGLE. Krasny pocit a vubec nevadi, ze to nebylo na nejvic nejdelsim 5 paru, ale v Predboji...i tak si ho budu pamatovat. No nic, bylo to krasne a ja si jdu hrat dal ty sve snehulaky
Ano, má to s tatínkem těžké☺. Honzík se courá, při patování si zapomene v bagu pater, na devítce si pouští vozík z kopečka a tatínek pak musí běžet a přitom nadávat☺ jen škoda, že jsem v té době měla v ruce hůl a ne kameru☺Včera s @kristyna Horehledy. A s 4letym Honzikem. Má to s námi těžký, musí ve vedru s nami po svých celou kopcovitou devitku. Ale drží se statečně - dopatovava. Už máme rituály. Na třetí Jamce se umejva míček, na čtvrté si odpali z odpaliště... na šesté začnou bolet nozicky a tatínek, tedy já, slibuje, ze ještě čtyři jamky a budou parky nebo palačinka, v průběhu šesté jamky do kopce začneme s jedním míčkem hrát na střídacku fotbal... osma jamka 2 míčky do autu a devítka se sprintuje na parky. :-D
A viděli jsme ještěrku. Hezkou hru!
Zobrazit přílohu 4903Zobrazit přílohu 4904
Třeba čekala jinou trojku
Jeden míček do vody, to jako mezi ty lidi do toho bazénu?Zobrazit přílohu 4907Zobrazit přílohu 4908
Dnes jsem absolvoval po ránu 9ku Kostelec.1 míček do vody, 1x par a jedno berdy. 9 jamka BEZ dopravníku!!! Už začínalo být vedro, tak jsem to vzal rovnou
k bazénu☺ 19 jamka tu má hospodu!!!
Taky mě to napadlo .Jeden míček do vody, to jako mezi ty lidi do toho bazénu?
To nejde. Nejsu pojištěnéé. Jak to vypadá s @Francovka ?? Kdy se stavíš naJeden míček do vody, to jako mezi ty lidi do toho bazénu?
To nejde. Nejsu pojištěnéé. Jak to vypadá s @Francovka ?? Kdy se stavíš na
spolhru.Mám čas do soboty.