- Jméno
- Marta
- Klub
- Golf club Na Vrších
- HI (HCP)
- 33
Tě pojistím, stačí říci!To nejde. Nejsu pojištěnéé. Jak to vypadá s @Francovka ?? Kdy se stavíš na
spolhru.Mám čas do soboty.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tě pojistím, stačí říci!To nejde. Nejsu pojištěnéé. Jak to vypadá s @Francovka ?? Kdy se stavíš na
spolhru.Mám čas do soboty.
Tě pojistím, stačí říci!
Dneska makám u kluka na stavbě. Kde bys šel?
Mám tady jako součást pobytu neomezený
golf a 20 výdejů míčků. Dopoledne má manželka procedůry a já cochcárnu. Pokud
se ti to hodí až odpoledne, tak si to taky nějak zařídím. V 19 hod. mám večeři .
Za mě nic extra výsledek a moc golfu. Ale bylo to velmi pohodové a děkuji @Paudr, že mě pozval. Probrali jsme všechno, zvolili jsme prezidenta a užili jsme si krásného rána. Grýny byly v dost bídném stavu.Dnes s @Francovka devítka v Kostelci u Zlína. Pohodová hra a výsledky? Za mně nic moc.Zobrazit přílohu 4938
Já schválně hrál na svůj hcp, aby se tu někdo nezlobil, že to vyhrála zadržená padesát čtyřka :-D (což nakonec stejně vyhrála, akorát ne já)Zbraslav v pondeli při HCP Cupu, devítka. Hrál jsem ve flajtu s Mirkem a @JirMar, který byl golfové odpanicovan - poprvé v životě snížil (ano, má už hcp, konec jedné epochy Jamky je tu) na 51. Já zhoršil - ještě ze se zhoršuje jen o desetinku. Ale flight byl parádní, počasí nakonec krásné, hřiště zelené, prosluněné, greeny rychle jak koberec... Škoda jen, ze jsem hrál piskovanou. Na každé druhé jamce. A vyhrávat se z bunkeru po krátkém dešti mi proste neslo.
Ale patovani šlo a běžná hra železny taky. Dokonce byl i útok na birdika, nakonec ale z toho bylo jen bogey. Ach jo!
To asi mířilo na mě . Já už nejsem tak nekompromisní, tak ty moje kecy o kurvách se zadrženym hendikepem nemusíš brát tak vážně.Já schválně hrál na svůj hcp, aby se tu někdo nezlobil, že to vyhrála zadržená padesát čtyřka :-D (což nakonec stejně vyhrála, akorát ne já)