Mám zasebou golfovej trojboj (cihelny, albatross a darovansky dvur) a musím bohužel konstatovat, že jsem si to golfově úplně neužil, protože jsem se trápil celý tři dny... Hrál jsem úplně příšerně a navíc jsem ještě každej den dostal nakládačku v jamkovce.
Pátek Cihelny - zvládli jsme pouze 9 jamek, pak nás vyhnala bouřka, poslední 3 jamky jsme navíc šli v pěknym slejváku. Od hřiště jsem upřímně čekal daleko víc. Jamky jako takový se mi líbily, ale stav hřiště mě trochu překvapil. Greeny byly ve strašnym stavu, pomalý, mechovitý a celkem na některých místech i dost hrbolatý. Fairwaye ok, servis na hřišti žadný - nešlo si koupit ani vodu. Driving velmi daleko, což mi osobně nijak nevadí, ale vypadalo to tam, jak kdyby se o to dlouho nikdo nestaral... Do toho před námi velmi pomalý flight, čekali jsme na každou ránu, přesto nás před sebe flight nepustil a marshal nikde. Takže pátek stál vlastně úplně za prd :/ mych 49 ran ani nebudu komentovat...
Sobota Albatross - úplný opak, hřiště ve skvělý kondici, servis na jedničku, marshall kontroloval tempo hry, z recepce přijela slečna s občerstvením a driving za mě perfektní. Škoda jen, že jsem hrál zase kopr a hřiště si proto neužil o trochu víc... Určitě se sem rád podívám v trochu lepší formě!
Neděle Darovanský dvůr - za mě velký překvapení, moc jsem od toho nečekal, ale musím říct, že hřiště oproti cihelnám v super kondici, fairway jako koberec a greeny krasny a pomerne i rychly. Hráli jsme Jezírka a Sv. Annu a za mě asi Jezírka lepší. Mínus za driving, kde nefungoval automat na míče, takže se nešlo rozehrát. Nečekaně jsem hrál ale zase úplně blbě (98 ran)![Beaming face with smiling eyes :grin: 😁](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f601.png)
Golfově tedy hrůza děs, ale pro mě tři nový hřiště a hlavně super spoluhráči ve flightu, takže v tomhle směru super!
![Úsměv :) :)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)
Pátek Cihelny - zvládli jsme pouze 9 jamek, pak nás vyhnala bouřka, poslední 3 jamky jsme navíc šli v pěknym slejváku. Od hřiště jsem upřímně čekal daleko víc. Jamky jako takový se mi líbily, ale stav hřiště mě trochu překvapil. Greeny byly ve strašnym stavu, pomalý, mechovitý a celkem na některých místech i dost hrbolatý. Fairwaye ok, servis na hřišti žadný - nešlo si koupit ani vodu. Driving velmi daleko, což mi osobně nijak nevadí, ale vypadalo to tam, jak kdyby se o to dlouho nikdo nestaral... Do toho před námi velmi pomalý flight, čekali jsme na každou ránu, přesto nás před sebe flight nepustil a marshal nikde. Takže pátek stál vlastně úplně za prd :/ mych 49 ran ani nebudu komentovat...
Sobota Albatross - úplný opak, hřiště ve skvělý kondici, servis na jedničku, marshall kontroloval tempo hry, z recepce přijela slečna s občerstvením a driving za mě perfektní. Škoda jen, že jsem hrál zase kopr a hřiště si proto neužil o trochu víc... Určitě se sem rád podívám v trochu lepší formě!
Neděle Darovanský dvůr - za mě velký překvapení, moc jsem od toho nečekal, ale musím říct, že hřiště oproti cihelnám v super kondici, fairway jako koberec a greeny krasny a pomerne i rychly. Hráli jsme Jezírka a Sv. Annu a za mě asi Jezírka lepší. Mínus za driving, kde nefungoval automat na míče, takže se nešlo rozehrát. Nečekaně jsem hrál ale zase úplně blbě (98 ran)
![Beaming face with smiling eyes :grin: 😁](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f601.png)
Golfově tedy hrůza děs, ale pro mě tři nový hřiště a hlavně super spoluhráči ve flightu, takže v tomhle směru super!