Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tak ještě chvilku vydržte, staví tam asi nějakou novou klubovnu. Mají rozestavěnou konstrukci z trámů a makaj na tom. Samozřejmě jsem to nevyfotil. Tvl, já jsem reportér...
Ta vlaječka „sedí” díky gravitavci na takovém „O” kroužku, kterým se pohybuje po tyči podle potřeby.
Takže proti přírodě vzdorné dost, ale pokud půjde nějaký „vtipálek” tak to klidně může posunout.
Ale jinak je to řešení jednoduché, byť na větší vzdálenost či na grýny, kde není vidět celá tyč (např. při hře do kopce) už to tak efektivní není.
To už se mi líbí víc systém barevných vlajek - i když to je pro manipulaci údržby časově náročnější.
no... ale poslední jsi nebyl, žeV pondělí CzechProAm Teaching tour na Albatrossu, počasí přálo i rosný bod, krásných 10 stupňů, vítr, déšť - jak už tomu bývá na zahajovací turnaj sezóny. A je na čase se pochlubit i špatným skóre a to vybojovaných krásných 92 ran! Aneb když už se člověk těší jen na oběd po hře!
to ne někdo totiž i odstoupilno... ale poslední jsi nebyl, že
nechtěla jsem být tak otevřeně drzá, ale na konci mého komentáře mělo být: ...jako někdo, že...to ne někdo totiž i odstoupil
A kdo? Povídej ...nechtěla jsem být tak otevřeně drzá, ale na konci mého komentáře mělo být: ...jako někdo, že...
hádejA kdo? Povídej ...
Hele - nebuď skromnej - TOP 10 se vždy počítáto ne někdo totiž i odstoupil
Teda jestli myslíš toho co já, tak neodstoupil, jen škrtnul jednu jamkuhádej
Můj trenér Honza S se ta taky moc nechválil.V pondělí CzechProAm Teaching tour na Albatrossu, počasí přálo i rosný bod, krásných 10 stupňů, vítr, déšť - jak už tomu bývá na zahajovací turnaj sezóny. A je na čase se pochlubit i špatným skóre a to vybojovaných krásných 92 ran! Aneb když už se člověk těší jen na oběd po hře!
Dnes poprvé Alfrédov. První devítku jsem protrpěl za 55, slušné jamky střídaly hrozné. Po desítce se něco zlomilo a 3xbogey, 3xpar v řadě, celkem za 48. Výsledek nic moc, ale něco si sedá, cejtím to.