Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Jedinej kdo to může udělat je fotograf.. a jelikož nejsem tak to takhle vypadá..kdyby konecne nekdo vymyslel nejaky filt na ten stin se zvednutyma rukama
Tak je Tvůj domácí simulátor konečně pokřtěný.A otázka.Platí tady také pravidlo pozvat po HIO na skeničku spoluhráče?Dneska jsem s kamarády hrál na indooru švédské hřiště Ullna, nikomu to dneska moc nešlo až na jednu jamku, kde kolega zahrál hole in one
I když to nebyla moje HIO, je to první HIO na mém simulátoru.
To jsme nějak neřešiliTak je Tvůj domácí simulátor konečně pokřtěný.A otázka.Platí tady také pravidlo pozvat po HIO na skeničku spoluhráče?
Ullnu miluju, její vody zvláště.Dneska jsem s kamarády hrál na indooru švédské hřiště Ullna, nikomu to dneska moc nešlo až na jednu jamku, kde kolega zahrál hole in one
I když to nebyla moje HIO, je to první HIO na mém simulátoru.
Krásné fotkyDnes jsem se sluníčkem nechal zlákat na hřiště. Lítalo mi to sice na mě dost daleko, ale za to jen minimálně po fervejích. To není zrovna moc šťastná kombinace. Pořád jsem hledal míčky. Ale nijak moc mi to nevadilo. Potřeboval jsem se po včerejším dlouhém posezení s přáteli trochu srovnat a ta procházka po hřišti mi udělala vyloženě dobře.Zobrazit přílohu 9654Zobrazit přílohu 9653
Na víkend se má počasí pokazit tak jsem umyl hole a zalezu na Tcm.
parádaTak dnes poprvé na Roudničce v HK. Chtěl jsem otestovat hřiště a zázemí, protože přemýšlím, že budu členem.
Zobrazit přílohu 9664
počasí fajn, svítilo, nebylo potřeba ani rukavic těch zimních..
Hrál jsem na zimní greeny vůbec poprvé , tak jsem byl chvíli zmaten, ale na prvním jsem to poslal hezky na fw a následně o 20m za zimní green pak jsem vypnul hodinky a hral podle citu a šlo to. Šel jsem jen 9 jamek a s výsledkem poměrně spoko.Zobrazit přílohu 9667
Zobrazit přílohu 9666
Překvapilo mně v jak parádním stavu byli fairwaye.
Zobrazit přílohu 9668Hrálo se fajn, hřiště nijak záludné.
Potom oběd v restauraci a odjezd domů
Zobrazit přílohu 9669
Zobrazit přílohu 9670
Zobrazit přílohu 9671
Tak závěr vypadá výtečně.Tak dnes poprvé na Roudničce v HK. Chtěl jsem otestovat hřiště a zázemí, protože přemýšlím, že budu členem.
Zobrazit přílohu 9664
Hrál jsem na zimní greeny vůbec poprvé , tak jsem byl chvíli zmaten, ale na prvním jsem to poslal hezky na fw a následně o 20m za zimní green pak jsem vypnul hodinky a hral podle citu a šlo to. Šel jsem jen 9 jamek a s výsledkem poměrně spoko.Zobrazit přílohu 9667
Zobrazit přílohu 9666
Zobrazit přílohu 9669
Zobrazit přílohu 9670
Zobrazit přílohu 9671
Děkuji..Krásné fotky
hned bych taky šla... ale já mám od pana trenéra týdenní dištanc z hřiště a simulátorů musím pilovat
DííkKrásné fotky
Ohledně fervejí: Takhle vypadajíTak dnes poprvé na Roudničce v HK. Chtěl jsem otestovat hřiště a zázemí, protože přemýšlím, že budu členem.
Zobrazit přílohu 9664
Zobrazit přílohu 9666
Zobrazit přílohu 9669
Zobrazit přílohu 9670
Zobrazit přílohu 9671