- Autor vlákna
Včera večer [HASH=1]#Hořehledy[/HASH]. Pořád to vypadalo na bouřky, takže jsem na chatě dopoledne potřeboval všechno stihnout dřív než začne pršet. Posekat zahradu, položit pár betonových dlaždic a tak. Stihl jsem to a déšť nikde. Takže vyjedu do Hoře. Jak bych vám to přatelé řekl. Betonové dlaždice Standard 50x50 v ceně OBI za 79 Kč udělají z vaším švihem divy. Od 7mičky nahoru netrefíte nic. Takže já včera třípary dobrý, zbytek jsem vlastně hrál jako taky třípary. Dva nebo tři. Podle délky jamky. Česká Lípo, těš se! Prožijeme dneska spoustu společných emotivně výpjatých zážitků!
Hoře jsou aktuálně v poho. Ferveje místy trochu flekatější, ale je to spíš jen vizuální problém. Rafy husté a skoro už dost vysoké, blbě se v tom hledá - Míčkožrouti tam jsou už zase v plné formě. Grýny chlupatější, vizuálně hezké, ale moc mi to nejelo.
Hoře jsou aktuálně v poho. Ferveje místy trochu flekatější, ale je to spíš jen vizuální problém. Rafy husté a skoro už dost vysoké, blbě se v tom hledá - Míčkožrouti tam jsou už zase v plné formě. Grýny chlupatější, vizuálně hezké, ale moc mi to nejelo.
Přílohy
Upraveno: