Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Jak jste naposledy hráli 2020 - [uzamčeno]

Stav
Uzamčeno.
Včera večer [HASH=1]#Hořehledy[/HASH]. Pořád to vypadalo na bouřky, takže jsem na chatě dopoledne potřeboval všechno stihnout dřív než začne pršet. Posekat zahradu, položit pár betonových dlaždic a tak. Stihl jsem to a déšť nikde. Takže vyjedu do Hoře. Jak bych vám to přatelé řekl. Betonové dlaždice Standard 50x50 v ceně OBI za 79 Kč udělají z vaším švihem divy. Od 7mičky nahoru netrefíte nic. Takže já včera třípary dobrý, zbytek jsem vlastně hrál jako taky třípary. Dva nebo tři. Podle délky jamky. Česká Lípo, těš se! Prožijeme dneska spoustu společných emotivně výpjatých zážitků!

Hoře jsou aktuálně v poho. Ferveje místy trochu flekatější, ale je to spíš jen vizuální problém. Rafy husté a skoro už dost vysoké, blbě se v tom hledá - Míčkožrouti tam jsou už zase v plné formě. Grýny chlupatější, vizuálně hezké, ale moc mi to nejelo.

Přílohy

• 09FA37A6-B02D-4312-B8F1-441442A19E6F.webp
    09FA37A6-B02D-4312-B8F1-441442A19E6F.webp
    289,3 KB · Zobrazení: 246
  • CE1A10C7-2E38-41D7-9C66-21BD8347F8FE.webp
    CE1A10C7-2E38-41D7-9C66-21BD8347F8FE.webp
    124,4 KB · Zobrazení: 254
  • 958256ED-DF08-4E84-8401-4FBE0F639F93.webp
    958256ED-DF08-4E84-8401-4FBE0F639F93.webp
    202,7 KB · Zobrazení: 257
Upraveno:
Včera večer [HASH=1]#Hořehledy[/HASH]. Pořád to vypadalo na bouřky, takže jsem na chatě dopoledne potřeboval všechno stihnout dřív než začne pršet. Posekat zahradu, položit pár betonových dlaždic a tak. Stihl jsem to a déšť nikde. Takže vyjedu do Hoře. Jak bych vám to přatelé řekl. Betonové dlaždice Standard 50x50 v ceně OBI za 79 Kč udělají z vaším švihem divy. Od 7mičky nahoru netrefíte nic. Takže já včera třípary dobrý, zbytek jsem vlastně hrál jako taky třípary. Dva nebo tři. Podle délky jamky. Česká Lípo, těš se! Prožijeme dneska spoustu společných emotivně výpjatých zážitků!

Hoře jsou aktuálně v poho. Ferveje místy trochu flekatější, ale je to spíš jen vizuální problém. Rafy husté a skoro už dost vysoké, blbě se v tom hledá - Míčkožrouti tam jsou už zase v plné formě. Grýny chlupatější, vizuálně hezké, ale moc mi to nejelo.
Proc nosis dlazdice z OBI na hriste?
Se pak divis, ze to nelita... musis koupit nejake lepsi 😂

Dnes [HASH=13]#ČeskáLípa[/HASH] v ramci RequoTour. Nakonec z toho byl vyborny vysledek s 41 stb, ktery ale na bednu nestacil :confused: Vicemene vse slo jak melo, ale k cemu je vam 222 m drive na ctyrparu cislo 15 kdy skoncite 8 metru pred grynem a nakonec je z toho bogie:(
IMG_20200816_105655.webp

Dnes [HASH=13]#ČeskáLípa[/HASH] v ramci RequoTour. Nakonec z toho byl vyborny vysledek s 41 stb, ktery ale na bednu nestacil :confused: Vicemene vse slo jak melo, ale k cemu je vam 222 m drive na ctyrparu cislo 15 kdy skoncite 8 metru pred grynem a nakonec je z toho bogie:(
Zobrazit přílohu 13857
To je ale šestka? 👍

Po dlouhé době sem šel Beřovice jinak než ráno a to od 14:30, naskytla se příležitost jít, tak sem kouknul na tee time, 14:30 nějaký kluk 5,9 HI a holka 33, řikám si ok, jít při relativně plném hřišti sám není ideální, přidal sem se tedy k nim, dorazím cca. 15 min před startem na putting green, je tam nějaký kluk a holka, ok to budou asi oni, 5 min. před startem jdu nahoru na jedničku, čekám asi 5 min a nic, tak kouknu dolu na putting, holka v ruce telefon a asi studovala, kde sem se tam vzal, no nedorazili a šli pak asi 30 min po mě, takže sem nakonec sem stejně šel sám. Kupodivu tempo slušný 3:30, 89 ran, 2x béďo a pár 240m+ drivů. O cca. 5 ran méně a byl bych i spokojený. Bohužel tam mám na můj vkus moc dablů (6x) díky zbytečně agresivní hře.

1597601047465.webp

Dnes stejně jako někteří další [HASH=13]#ČeskáLípa[/HASH].
Co se týká mé hry, nebylo to špatné, nicméně maximáně spokojený také nejsem, berdík byl, nějaké pary byly, bohužel jsem si musel i lehce zanadávat, protože několikrát při patu do paru mi míček líznul hranu jamky a šel ven, což mě trochu štvalo. A za to, co jsem předvedl na 16ce, kdy se snažím vyhrát z vody, ač bylo evidentní, že to nepůjde, za to bych měl pykat týden na hrachu. Samozřejmě to dopadlo úplně tragicky. Samozřejmě těch špatných ran bylo více, několikrát se mi vrátily mé šlajsy, ale ta 16ka předčila všechno.
Co se týká flightu, super spoluhráči, fakt jsem si to užil a strašně mě to bavilo. Děkuji, pánové.
A co se týká hřiště, líbilo se mi. Hlavně tedy stav, který byl nad očekávání dobrý. Určitě se tam ještě pojedu podívat.

Dnes rychlá devítka v [HASH=13]#Bítozeves[/HASH]
Přestože mě moc neposlouchal drajvr obešel jsem za +4, což mě nadchlo;). Rovněž tak absence trojpatů.
Nejlepší číslo co jsem tu kdy zahrál.
Na devítce druhá rána do grýnu z 90ti metrů skončila 30cm od tyče a easy bidie - pověstná třešnička na dortu.
Zase jsem si připoměl, jak může být čas strávený na golfu úžasný:).

Upraveno:
Včera [HASH=13]#ČeskáLípa[/HASH]. Zahrál jsem výsledkově parádně. Pokořeno turnajově 90 ran, zahrál jsem krásných 86 ran - mám splněný jeden z cílů pro letošní rok. K něčemu to letní rozehraní a pravidelné trénování je. Série šesti patů v řadě je neuvěřitelná, ale prostě to tam nějak padalo.

Sešlo se to. Velká rozehranost, příjemný flajt, hodně jednoduše nastavené hřiště. Vysekané rafy - s určitou délkou ran bylo jedno, odkud se hraje, přesný jsem na většině jamek být nemusel. Úlevy skoro od všech stromků. A milosrdné grýny.

Jsem z toho spíš překvapený a rozpačitý, než cokoli jiného. Protože takovéhle výsledky ještě mít nemám, má hra tomu neodpovídá. Takže až to alespoň ještě dvakrát pod devádesát potvrdím i v jiném sestupu tohoto nebo jiného hřiště, tak pak budu spokojený a ok. Pořád cítím, že výkonnostně spadám někam mezi 90 - 100. Pod 95 budu spokojen teď vždy (ono i pod sto).

Ale potěšilo to. Ne že ne. :up:

Přílohy

• 99A9CBA4-DB59-47FA-B5B0-40700E3B550F.webp
    99A9CBA4-DB59-47FA-B5B0-40700E3B550F.webp
    122,4 KB · Zobrazení: 208
  • F776AF57-9C59-4333-B0EC-D18DE3496D17.webp
    F776AF57-9C59-4333-B0EC-D18DE3496D17.webp
    187,4 KB · Zobrazení: 219
  • 87DECA8F-DC28-4030-8AB0-BFF1AFD57A0D.webp
    87DECA8F-DC28-4030-8AB0-BFF1AFD57A0D.webp
    243,6 KB · Zobrazení: 232
Upraveno:
Včera [HASH=13]#ČeskáLípa[/HASH]. Zahrál jsem výsledkově parádně. Pokořeno turnajově 90 ran, zahrál jsem krásných 86 ran - mám splněný jeden z cílů pro letošní rok. K něčemu to letní rozehraní a pravidelné trénování je. Série šesti patů v řadě je neuvěřitelná, ale prostě to tam nějak padalo.

Sešlo se to. Velká rozehranost, příjemný flajt, hodně jednoduše nastavené hřiště. Vysekané rafy - s určitou délkou ran bylo jedno, odkud se hraje, přesný jsem na většině jamek být nemusel. Úlevy skoro od všech stromků. A milosrdné grýny.

Jsem z toho spíš překvapený a rozpačitý, než cokoli jiného. Protože takovéhle výsledky ještě mít nemám, má hra tomu neodpovídá. Takže až to alespoň ještě dvakrát pod devádesát potvrdím i v jiném sestupu tohoto nebo jiného hřiště, tak pak budu spokojený a ok. Pořád cítím, že výkonnostně spadám někam mezi 90 - 100.

Ale potěšilo to. Ne že ne. :up:
Gratulace. Mrzí mě, že jsem u toho nemohla být.

Poslední dva dny dovolené. Takže chata a kontrola [HASH=1]#Hořehledy[/HASH], s @kristyna a synem Honzíkem. Užili jsme si to. Prázdné hřiště - aby ne, v pondělí přes den. Svět je už zase v pořádku, zahrál jsem hodně golfu. :-D

No i když s 48 ranami jsem spokojený. Škoda osmé jamky, dvakrát překážka, takže 9 ran tam u ní pěkně ošklivě svítí. Ale nevadí, protože mám birdíka z šestky. Druhá rána vedle grýnu, čip k jamce a metr a půl dlouhý pat tam nakonec po chvíli přemýšlení spadl. A Týnka si připsala par na čtyřce, takže taky má radost. Prima den v Hoře jsme si užili. :)

37B8EA0F-7EB0-42B5-8957-2D017E3401D1.jpeg

Upraveno:
Pokud si i ty hrál ze zelených tak 48 je dost bída :) My jsme s bráchou už přihlásili na ten texas co je na konci září v Hořehledech, tak snad to tam letos konečně rozstřílíme, hřiště vypadá dobře!

Jenom jestli nás ty kluku náčelnická @requo nehoupeš, v [HASH=1]#Hořehledy[/HASH] mít na pětce 4 rány není zas takový šlágr ;) ⛳ Přiznej se, že oni už se ti ty jamky pletou....

Jenom jestli nás ty kluku náčelnická @requo nehoupeš, v [HASH=1]#Hořehledy[/HASH] mít na pětce 4 rány není zas takový šlágr ;) ⛳ Přiznej se, že oni už se ti ty jamky pletou....

Pravda. Šestka. :-D Dobře ty!

PS: V původním textu jsem opravil. Díky!

Já včera taky [HASH=13]#ČeskáLípa[/HASH] na svojí první akci/turnaji 19.jamky :)
Flight super - hrál jsem s @TP_79 a měli jsme úplnou pohodu od začátku do konce! Já hrál dost nepřesně, netrefil jsem asi ani jednu správnou fairway 😄 jednou kilometr doleva, jednou kilometr doprava a sem tam nějaká zbloudilá rovná rána :rolleyes: ... Tím, že bylo hřiště vysekaný úplně všude a že se mi dařilo na první devítce poměrně slušně zachraňovat, to bylo ještě hezkejch +6, ale druhá devítka už bez záchran a s ještě větším rozptylem a celkem teda +18 a 90 ran, což je v poslední době takovej můj standard ...
Celkově to bylo moc fajn a určitě se pokusím dorazit i na Molitorov.

Dnes turnaj v Myštěvsi. Hřiště celkem
ušlo, ferveje i odpaliště dobrý, rafy vysekaný, nejslabším článkem byly grýny. Flekaté, skákavé.
20200817_141549.webp
Na hřišti jsem se potkal se zajícem, králíkem a s muštelkami ( nutrie ).
20200817_125053.webp

Na moji hru to setkání se zvířaty mělo
blahodárný vliv. Hřiště jsem zahrál za
97 ran jedním míčkem 🤪. Za podaný
výkon jsem stržil 45 STB , HI zlepšil
z 27,4 na 24,9 a v turnaji obsadil první
místo. Padlo berdý i parasy.

Začínám tušit, že to celoroční trénování přece jen k něčemu bude. 🙂Pokud by to takhle pokračovalo, bylo by to fajn.😉
Snad to nebyl jen náhodný výkřik ze tmy.

Včera poprvé Alfredov, hřiště plné doglegů😀mě se líbilo, jen vzhledem k počasí posledních týdnů škoda spálenych farveji. Krásné greeny.Berdie napadlo,nějakej párek jo😉jinak průměr, tři jamky jsem zazdil a 18 mi dala,4 míče v rybníce 🙈psal jsem 11 a celkově 116😭Ale co,trénink dobrej.

Přílohy

• IMG-20200817-WA0016.webp
    IMG-20200817-WA0016.webp
    81,6 KB · Zobrazení: 253
  • IMG-20200817-WA0020.webp
    IMG-20200817-WA0020.webp
    163,3 KB · Zobrazení: 218
  • IMG-20200817-WA0013.webp
    IMG-20200817-WA0013.webp
    168,9 KB · Zobrazení: 256
Žena mě opustila (jen na víkend), @Pitching švára nemohl (asi trénoval přebalování a jízdu s dětským kočárkem k pivnímu stánku a zpět) tak jsem po delší době vyrazil na dva turnaje. To, že ani 37 ani 40 stejblů nestačilo na bednu bylo sice trošinku frustrující, ale pokořil jsem dvě mety. V sobotu se mi poprvé poštěstilo zahrát během soutěžního kola víc než nula nebo jedno birdie a v neděli v Lípě jsem se první ranou dostal na grýn 15.jamky. Eagle z toho nebyl, ale easy birdie jo. A protože úspěchy chodí jak známo po třech, tak včera jsem v Bítozevsi přišel o půlkolo v paru až bogíčkem na deváté jamce. V Písku a na Kuňce se máte na co těšit ... 😜

noooooo, když vidím jak to @Jerry jde, tak koukám, že máme podobné časování formy. O víkendu jsem poprvé hrál 80 ran. (jasně, že jsem K.....T, protože tam bylo pár vyloženě zahozených ran a mohl jsem mít dokonce číslo s "7" na začátku. No nic, aspoň se mám na co těšit :-))

dnes jsem se málem bál jít do Hodkoviček, abych nezjistil, že to byl omyl a už se mi to nikdy nepovede ..... 40 ran na večerním SunsetCup by čistě teoreticky mohlo naznačit, že jsem se letos konečně rozehrál :devil: :devil: :devil: za mě MAXIMÁLNÍ spokojenost a už se těším znovu na hřiště :p

1597873418373.webp

Včera Sunset Cup v [HASH=43]#Hodkovičky[/HASH]. Byla jsem na tomto hřišti poprvé a úplně mě nenadchlo. Přístup od MHD není úplně příjemný. Na hřišti byl velký hluk, nejen od vlaku, který projížděl snad na každé jamce. Že to byl příjemný podvečer, přispěl pohodový flajt s @requo, Alicí a @TP_79 (Nestihli jsme probrat golfového psychologa😉) A konečně, jak jsem hrála? Byla to čísla vysoká. Občas se nějaká rána povedla. Třeba na dvojce jsem se první ranou dostala na green, nakonec za čtyři. I druhý třípar ve stejném čísle. Na poslední jamce se podařil krásný odpal... Myslím, že hřiště si musím zopakovat, třeba si mě ziská a tak jsem se už přihlásila na Sunset Cup příští středu🙂

IMG-20200820-WA0004.jpg

Upraveno moderátorem:
Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom