Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Já děkuji za společnou hru, bylo to velmi zábavné. A aspoň jsem nebyl ve flightu jediný, kdo se občas vztekne. Fakt jsem si to užil.Dnes narozeniny na slapech s @TP_79 ,vedro parádní, hřiště musím říct takyTo už se nedá říct o mém vstupu do turnaje,kde jsem se na 1.po....a na 2.to ještě vyklepaval Ale zabojoval jsem,oklepal se a nakonec to nebyla zase taková hrůza. Jen ta stovka nepadla.Tome @TP_79 díky za hru,jsem rád, že jsi dorazil
Jj, na Osyčině pivo chutná. To podepíšu.[HASH=371]#naVrších[/HASH]? Super. Prohrál jsem všechno. A co @mkopcak? Jedinej na zítra trénuje. Já zhodnotil, že mi chutná pivo.
Zobrazit přílohu 13696
Ve středu [HASH=401]#KunětickáHora[/HASH]. Hrál jsem na sebe fantasticky - a do konce sem u toho měl i svědky: @mkopcak, @honza62, @roman007. O hřišti viz hodnocení. 4. hrací den golfového výletu, takže v nohách a v rukách něco už bylo. Šli jsme z desítky. První jamka, tzn. 10. ok, bogey, pak se to trochu na 11. trochu zvrtlo - místo škrtnutí jamky jsem si napsal 11 (2x5 + 1, abych měl číslo), musel jsem se vydýchat z takové jedné osobní pidifrustrace, nic moc 12 a pak třípar 13, kdy jsem to zatáhl do bunkeru, ze kterého jsem se nebyl v té pekelné výhni schopen vyhrát, nakonec šest. A tam se to zlomilo. 14 ještě nic moc, ale 15. Nebylo co už ztratit. Vytáhl jsem ho. Jo, vytáhl. A byla to síla! Jezdí se mnou na výlety, je to věrný druh. DRIVER, vy nedovtipci!
A já to trefil. A ono to letělo dááááléééééko, krásně. Bylo to tam. Jojojo! Bogey na konci, ale to je úplně jedno. Tak jsem si říkal, že ho zase schovám. Myslím, že byl vyroben na jednu ránu. Ale ne, něco se mi v hlavě přeplo - resp. mozek se vypnul. Dám mu ještě jednu šanci a na pětiparu 16. znovu - TREFENO PODRUHÉ! Vůbec jsem se s tim nedokázal vyrovnat. Vzlyky štěstí a okamžiky naprostého nepochopení, co se to stalo, zastavily v tu chvíli svět. Ono to tam někde je. A sledujte, jak to bylo dál... zaměřte se na druhou polovinu mojí skórky, už od jamky 18. v podstatě do jamky číslo 9. Druhou devítku (v našem případě jamky 1-9) na Kuňce ze žlutých jsem šel za 41 ran, tzn +5. Já su tak štastné!
Zobrazit přílohu 13819
Ano, vím, budu náležitě při dalších hrách potrestán a myslím, že mám do konce roku vybráno. A taky vím, že až vezmu driver příště do ruky, bude to naprosto brutální zátah, že i menší hurikány budou závidět onu ladnou křivku mého uměleckého oblouku. A že zase přijdou 4 a 5ti paty. No a co. Ve středu 12.8. léta páně 2020 mi to šlo. A nejlepší je, že kamarádi mi to upřímně přáli a prožívali tu radost se mnou po celou cestu dom!
Zobrazit přílohu 13820
Kluci díky, za celý výlet!
1. @mkopcak ti venoval vecer pred tim a rano pred hrou dohromady 50 minut svého drahocenneho casu a potrenoval te.
Né že by šlo o život...... ale nějak se ti ta šestá jamka zrcadlově otočila☺Včera poprvé v Kácove, počasí nám nepřálo a stihli jsem jen 9 meadouws a musím říct, že hřiště to je prostě paráda. Všechno jak má bejt,recepce a restaurace taky úžasný. Bylo nás asi 15,chvilema jsme byly dost hlučný,ale tam všichni úplně v pohodě. Už se nemůžu dočkat 22.září, kdy máme repete a to prosím na vouchry, který jsme dostali jako omluvu, že nebyla buggy pro nás všechny.