- Jméno
- Pavel
- Klub
- Parkgolf H.K.
- HI (HCP)
- 22
Včera mistrovství klubu na rány. Hřiště sice po sobotních slejvácích, místy mokřejší, ale regulérně hratelné. Počasí bezva. Flajt taky super. Šel s námi Vietnamec, ten po nepovedené ráně říkal : ach jo, nebo něco v tom smyslu.
Rázně jsme mu vysvětlili že u nás
se říká ku.va. V závěru už mu to docela šlo
Byl jsem na sebe moc zvědav. Loni jsem to hrál za 100. Po prní ráně z odpaliště ( asi 30 m.) to vypadalo na
pěknou ostudu. Pak se to trochu srovnalo, ale nebylo to ono . 4x par, žádné berdý, žádný sněhulák, mínus 1 míček. Jediné o co jsem se mohl opřít byla krátká hra. Obě kola jsem šel shodně za 47 ran. Výsledek 94 ran , zlepšení o 6 ran oproti loňsku, je něco co sice vyloženě nenaštve, ale taky nenadchne. Tak snad za rok to půjde líp.
Rázně jsme mu vysvětlili že u nás
se říká ku.va. V závěru už mu to docela šlo
Byl jsem na sebe moc zvědav. Loni jsem to hrál za 100. Po prní ráně z odpaliště ( asi 30 m.) to vypadalo na
pěknou ostudu. Pak se to trochu srovnalo, ale nebylo to ono . 4x par, žádné berdý, žádný sněhulák, mínus 1 míček. Jediné o co jsem se mohl opřít byla krátká hra. Obě kola jsem šel shodně za 47 ran. Výsledek 94 ran , zlepšení o 6 ran oproti loňsku, je něco co sice vyloženě nenaštve, ale taky nenadchne. Tak snad za rok to půjde líp.