Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Báječně V pátek firemní turnaj na Zbraslavi, hřiště před LET Access parádně připraveno, grýny jezdily jak blázen a mně to vyhovovalo
Takže rekordních 91 ran, 44 stb a první místo v kategorii. Takovéhle pátky by se mi líbily :-D
Jasně, a ještě bych mohl letos rozsekat @JanKostalCZE na rányTy jo! Dobře ty! Příští rok PGA! Btw. gratulace k dvěma birdíkům! Copak si vyhrál? :-D
Teda se Svijanskou 11° a čtyřma triplama zahrát pod kilo je husarský kousek.......V sobotu navečer jsem šel Českou Lípu. Můj osobní rekord o jednu ránu, 98. Do 15. jamky jsem fakt věřil, že bych atakoval něco kolem 90 ran i přes to, že jsem během předešlých jamek vyslal dvakrát míč do outu (včetně terasy ubytovacích domků na 9. jamce - díkybohu jsem nikomu neublížil, terasy byly celkem plné). Bohužel kolaps na 16/17 mě připravil o, na mé schoppnosti, krásný výsledek. Na 16ce dvakrát míč do outu z odpaliště a na 17ce chip, který přeběhl na druhou stranu až do vody. Jinak bylo krásně a šlo se mi hezky. A i tak jsem spokojenej, 5x par jsem nikdy za 18 jamek nedal.
Zobrazit přílohu 14243
Jen malou poznámku k STB: jeden můj známý, zkušený golfista říká, že když se zahraje 30 stb ( a samozřejmě víc ), znamená to, že jsi hrál DOBŘE!Včera [HASH=509]#Beřovice[/HASH]. Jen tak, s @Jirka 4 a Honzou. Docela jsem se těšil, mám Beřovice rád. Jirkovi a Honzovi jsem je předtím vychválil, jak jsou skvělé (trochu nakonec včera zklamání, více v hodnocení). Pro oba kluky hřiště poprvé, tak jsem je prováděl... No, k mojí hře: začátek špatný, skutečně jsme stihl teetime na poslední chvíli (pohužel předchozí konference se protáhla) a tohle mi fakt nesvědčí. Takže i když se bez jakéhokoli rozcvičení prví rána na jedničce povedla, tak jsme skončil v bunkeru no a jak ještě zvýšenej tep z adrenalinové jízdy v autě, tak jsem se v bunkeru předvedl... zasypat a pohřbít prosím. Díru jsme si tam už vykopal.
Jinak postupně to ale bylo už lepší. Krásné počasí, tak jsem znovu vyvětral driver - Beřovice jsou k mému rozptylu výsledných ran vcelku milosrdné. Takže tohle potěšilo. Ale pořád - jakmile budou stromy, průstřely a tak - bude to kamarád na vycházce v bagu. Největší radost jsem vyjma pár parů si udělal birdikem na jamce číslo 13, to potěšilo moc. Těch pár parů taky, ne že ne. Bohužel 32 výsledných STB není nic, co by mě těšilo - 4 jámy formálně škrt, na třech jsem nenašel míček, který na těch brutálně suchých okolí fervejí odskákal někam do pr... a těch hrabošů je tam skoro jak v hororu. Kradou určitě ty míčky!
Ale každý den, kdy neprší a je člověk na golfu, je vlastně dobrý.
Zobrazit přílohu 14202 Zobrazit přílohu 14203 Zobrazit přílohu 14204 Zobrazit přílohu 14205
Viz výše: 31 stb = není absolutně důvod ke studu! A na tom trvám!!!Dnes turnaj na Molitorově. Hřiště mě
mě nijak nenadchlo, stejně tak, jako moje hra. V paru jsem dával pouze 3pary.
A to ostatní, hanba mluvit. 103 ran
a 31 STB. Chvílema jsem se před spoluhráči i styděl. To už se mi dlouho nestalo.Raději na to rychle zapomenout.☹
Hrací hcp pro 24,9 je na Molitorově 100 ran, tak proč hanba mluvit??????Dnes turnaj na Molitorově. Hřiště mě
mě nijak nenadchlo, stejně tak, jako moje hra. V paru jsem dával pouze 3pary.
A to ostatní, hanba mluvit. 103 ran
a 31 STB. Chvílema jsem se před spoluhráči i styděl. To už se mi dlouho nestalo.Raději na to rychle zapomenout.☹
Psal jsem to bezprostředně po tom, co jsem dorazil z turnaje. Teď jsem se z toho vyspal a už zase dobrý.Hrací hcp pro 24,9 je na Molitorově 100 ran, tak proč hanba mluvit??????
Neboj. Martin bude určitě mít na plotě míčků dost.Dnes [HASH=43]#Hodkovičky[/HASH] v rámci [HASH=45]#Sunset[/HASH]. Bohužel dnes jsem hrál neskutečný šrot. Sice tam byl jeden par, ale to díky dlouhému drivu. Celkově 9STB, to fakt není potěšující. Bral jsem to jako trénink na [HASH=1]#Hořehledy[/HASH], ale jestli tam takhle budu hrát, tak to abych zajel rychle ještě nakoupit nějaké míčky, jinak to ani nedojdu.
Ale flight super, to mě vždycky zvedne náladu, když je pi hře klídek a pohoda.
A ani jsem se nějak moc nerozčiloval, asi jsem s tím byl od první jamky smířen, že to bylo na ....