Včera tréninková hra, poprvé [HASH=559]#Podbořánky[/HASH]. Slyšel jsem na hřiště chválu, prý i několik nadějí českého golfu zde začínalo. Tak jsem si říkal, že to vyzkouším.
Počasí vyšlo, lehoulince pršelo jen chvíli, nic šíleného (oproti sobotě).
Hra nebyla ideální, nejvíc mě naštvalo 9 na tříparu. Driver mi celkem funguje, zatím, nejvíce jsem bojoval s puttováním. Nějak jsem si na ty greeny nemohl zvyknout. Několikrát krátký putt o pár cm. Co potěšilo, 1 chip-in z trávy, jeden chip-in z písku, obojí náhody, ale mě to fakt udělalo radost. Bohužel na druhou stranu jsem dost ran zvoral, to by se prostě stávat nemělo.
Hřiště se mi líbí, není to vůbec nuda, není to střelnice, ale nepřijde mi nějaké vysloveně těžké, ale spíš takové záludně zrádné
Greeny podle mě středně rychlé, ale měl jsem problém je přečíst. Fariwaye celkem v pohodě, pár míst horších, ale nic tragického.
Překvapilo mě, jak bylo hřiště prázdné, prý zrušili turnaj kvůli nízké účasti, na hřišti jsem byl sám (jaký to luxus), dva lidi vycházeli, když já končil. Takové smutné.
Ale aspoň jsme měl čas, koukal jsem na krásnou rezatou veverku tak z pěti metrů, takovou jsem už dlouho neviděl. A myslím, že ona se lidí nebála, byla celkem v klidu
A pohře klobáska s kolou, dobré zakončení hry.