Kde mě natočili? Včetně reakce.Nějak takhle...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Kde mě natočili? Včetně reakce.Nějak takhle...
To jsem rád, že jsme mohli přispět k Tvému super výsledku .Včera jsem v Hořehledech šla s @requo Texas s fajn dvojicí ve flajtu, @HonzaS a @MartinaX. A šlo nám to, parů ve dvou bylo dost. Počasí nadherné. Takže děkuji.
A dnes? V Hořehledech opět turnaj. Hřiště již s podzimním nádechem a modrou oblohou. Hřiště skákavé s rychlými grýny. Šla jsem s @roman007 a jeho Blankou. Na sedmičce krásný par. Příjemná klidná společnost mi pomohla ke změně hendikepu a pěknému umístění. Děkuji. Zobrazit přílohu 14314Zobrazit přílohu 14315
Nikoho takovýho neznám!Dnes se mi zase potvrdilo jak je golf ujetej sport. Přes oběd rychlá devítka na Botanice za +1 a nejlepší výsledek v životě.
Nebyl jsem moc přesný železy do greenů a jak mě posední dobou moc nešlo patování, tak dneska úplně neuvěřitelný. Jednopat z 15ti metrů, další z 11ti + několik easy dvojpatů přes celý grýn. Nebyl by to golf, aby se mi to nevrátilo na devítce - neproměnil jsem asi 70cm pat do paru. Asi jsem byl díky vidině paru moc nervozní. Ale musím říct, že mě to ani moc neštve, ještě předloni by mě ani nenapadlo, že se k takovýmu výsledku můžu byť i jen přiblížit.
Každému kdo hraje golf bych přál aby se mu to také někdy podařlo. Je to fakt super pocit. Samožřejmě kromě těch, kteří v paru, nebo pod chodí pravidelně- ty by mi asi nepoděkovali.
Tomu říkám srdcař. Já bych v tomhle nehrál ani za zlatý prase.No, bohužel nehrál. Dmeska byl v plánu turnaj na [HASH=3]#Slapy[/HASH], pršelo teda celou noc, dorazil jsem tam (přece po uzavření přihlášek kvůli dešti nezruším účast) a turnaj zrušen, jřiště pro nepřízeň počasí uzavřeno. Prý na greenech voda, v dopadových zónách na fairwayich to taky čvachtalo.
Tak snad zítra už to bude lepší.