Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
copak to je za appku? hodinky? kombinace?Na mě super! Vyrazili jsme s klukama @6david8, @smidke a Márou na Kuňku, protože je teď za super prachy (600,-) a letos jsme tam ještě nebyli. Míček do vitríny included.
Start byl z desítky a první tři jamky trochu poprchávalo. Pak se vyjasnilo a druhou devítku už jsme šli v azuru. Paradoxně jsem měl lepší tu první devítku v tom horším počasí. A ke hře. Jak říkal Zdeněk Pohlreich v jednom dílu ANO, šéfe - "klíčí ve mně podezření...", že už to trochu umím. Pár ran bylo famózních, několik zoufalých. Naštěstí většina dobrých až velmi dobrých a tak jsem si odnesl pro mě hezký skóre. Vzal jsem na milost moje krásný fervejový 3 dřevo a udělalo mi radost. Asi se mu nechce na zimu zase na balkon.
Ferveje úplně parádní, greeny zoufalý (rozuměj propíchaný a zapískovaný - pochopitelně). Ovšem za 600,-? To bych pochopil i patování do kýble.
Suma sumárum, sluníčko, 90 ran, 38 patů, 39 stejblů. Krásnej den.
Pozn. aut. - společná fotka je z loňska, kdy nebyla povinnost nosit roušku, dodržovat 2m rozestupy atd.
Zobrazit přílohu 14981
Jamka 16 - netrefím drajv, zachraní mě 3w.
Jamka 6 - trefím drajv, stačí železo.
Takhle až to půjde pořád...
Zobrazit přílohu 14990
Hodinky Garmin. Ukládá to do aplikace Garmin Golf a dělá to tam takové náhledy.copak to je za appku? hodinky? kombinace?
protože je teď za super prachy (600,-)
jj, vím, tu akci jsem zaregistroval. Ale jak píše @ulilee, bylo to v týdnu a to bychom se tam s klukama nedostali. A stejně, radši chodím v chladu a vy jste měli určitě moc vedro...Aniž bych ti chtěl kazit požitek ze hry, tak za tyhle peníze jsme tam hráli uprostřed léta i s obědem
Jaká je kvalita? Na webu mají, že kopou závlahu.Molitorov
Jaká je kvalita? Na webu mají, že kopou závlahu.
No ty brďo, to nechci. Ráno tam jedu a na webu o tom není ani čárka, tak doufám, že se nenaseru hned na recepci.Hrala se jen druha devitka
Na tohle je Molitorov nějakej divnej, stalo se mi tam úplně to samý, u nás doma nic, buď mají lepivou hlínu nebo nevím..furt čistil kolečka od bahna s listím
Blahopřeji a tiše zavidimVážení přátelé, dnes shodou šťastných okolností nastal významný milník v mém golfovém životě . Zahrál jsem devítku na svém domácím hřišti v Bítozevsi v paru (2xbo, 2x bi).
Aby bylo jasno, nepovažuji to za obraz svých golfových dovedností. Prostě to byl den na důvěrně známém hřišti kdy jsem vyloženě nepokazil ani jednu ránu a měl jsem štěstí při dvou dlouhejch patech na birdie ... Alelůůůůůja