Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ani jsem míček nemusel vytahovat na mráz a stačilo kuřecí stehno s bramborovou kaší a kofolaTo je tak, když tejden nehrajete, dáte si k obědu kachnu se 6ti a zalijete to třema poctivejma 12kama. To nadržený zvíře ve vás dokáže i skály lámat!
Zobrazit přílohu 15170
Když trošku fouká v PortugalskuJá včera byl, v takovém větru jsem ještě nehrál.. Nejdřív mi to sejmulo čepici a sto padesát metrů jsem jí honil, pak mi to dvakrát položilo bag z nožiček.. . Velmi zajímavá zkušenost, hlavně co se týče dlouhých ran, nejen že to sbírá metry, ale vítr je schopný uhnout dráhu letu míče do pravého úhlu.. Myslel jsem že když jde vítr zleva tak stačí hrát na levou stranu ferveje, včera to bylo málo(trojka dEste). Následně na čtyřce PW na green (normálně 7i).. Co z toho plyne..? Nemusíte utrácet prachy za ostrovní golf, stačí počkat na to ideální počasí u nás..
na pětce čip in, to je náhoda, ale šel mi driver a nezatahoval jsem krátká železa - což je vlastně taky náhoda šel bych hned, jen mám strach, že zahraju 95 a budu nasrxxxnej, že si kazím poslední hru roku jsem od Mladé Boleslavi, tady pohoda, do Liberce jezdím hrát za kamarádama, jen MB má ceny jak v červenciPo pátý jamce -1, palec nahoru A vidle bych do hnoje ještě neházel, já počítám na 100% s hrou tuto neděli a rád bych pak min. ještě jednu.
Ale u Vás na severu je asi jiná zima, co? Tady okolo Prahy napadlo minule asi 0,3 cm sněhu a jen po Chýni dva pitomci, jeden sundal zábradlí, druhý parkoval Fabii asi 30m v poli.
Greeny jsou v Machníně luxusní už několik let a ceny fee jsou hodně příznivé. Pondělky za 250,- nabízejí už minimálně 5 let.Včera donucen kolegou jít na Machnín, 3°C, vítr jako kráva...říkal jsem si, hlavně přežít, nic jsem od sebe neočekával a krásných 75...ferveje pohoda, grýny napískované, ale na prosinec absolutní luxus, ten greenkeeper ví, co dělá - byl jsem tam letos po pěti letech asi třikrát a kvalitativně úplně jinde - pondělky byly za 250 Kč osmnáctka ( myslím tím osmnáct jamek ) , včera 300 Kč zimní cena ...super zakončení sezóny...kávu jsem platit nemusel, Kafka by kámoš, budou pěkný vánoce...letos už jistě nepůjdu, nebudu si to kazit
Všeobecně se ví že taháme zbytečně moc holí.. .
Kdybys počkal, až trochu přituhne, tak si to mohl odbruslit5. Počkejte, až bude hřiště uplně nacucané vodou, na greenech to bude krásně čvachtat a vzduch bude mít 1,6°C.