Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem. Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.
Dal jsem si mezinárodní turnaj na hřišti The Roocery at Marco USA.
Hřiště, kde vodou rozhodně nešetřili
viz reálné foto a foto ze SIM.
Driver si asi řekl, že když je ten konec roku, tak mi udělá radost - 11FIR a zbylé 3 ferveje jsem minul jen těsně. I železa do grýnu dnes celkem fungovala, jen patování dnes nic moc
Dnes Benátky, naprosto luxusní počasí, lehce foukalo, ale sluníčko...hřiště naprosto v pohodě, velmi hratelné, vysekané, dobře se hledá, bylo narváno, ale průchodnost super...ono tedy na 31.12. jsem ještě nikdy nehrál, takže nelze porovnávat..ale tento stav je super i v říjnu prostě krásný den na golfu
Sunset na Golf de Moliets, prvnich par jamek zasekanych duchodci, cim delsi cekani, tim horsi rana. Posleze sem se pres ne probojoval a odmenou byla druha polovina hriste, to byla naprosta parada. A dvakrat se mi povedlo perfektne trefit drive kdyz me flight poustel pred sebe, to je vic nez birdie Ze sem pak dvakrat drbnul sw, to uz nevideli. Pet paru, fir/gir slusny, puttu moc. Ale hlavne jen v kratasech a triku, dobrejch ran spousta a stihnul sem to s poslednim svetlem dohrat