23.11.2021 • Mstětice: 95 ran, 40 patů (by mGolf)
Dovolenou jsem sice neměl, ale když jsem viděl to sluníčko, tak jsem toho využil (znáte to, prostě MUSÍTE PRYČ) a odložil pracovní úkoly na zimu, co začne dle předpovědi už pozítří.
Původně jsem chtěl jít Beřovice, ale koukám na TT, procházím hřiště v okolí a Mstětice mají otevřeno a skoro úplně prázdno, podzimní cena 800 Kč a k tomu navíc s multisportkou jsem to dnes měl za krásných 680 Kč/18j. Tak jsem využil - no a dobrý! Výsledkově přesně na sebe. Grýny aerifikované a pískované, avšak oproti očekávání docela jedou. Nezvyk. Layout hřiště po první návštěvě se mi moc hodnotit nechce - jen snad, že podle mapek jsem čekal skoro vždy něco jiného, než pak reálně jsem viděl, hlavně u doglegů... takže mě to nějak zvlášť nenadchlo. Možná i tím, že milosrdně bylo vše vysekano - takže míček se najde, ale místo upraveného linksu to na mě působilo více "polně" a fádně. Někdy v sezóně v plném květu zopakuju, když bude dobrá cena/příležitost a uvidím. Zatím mi ale Černý Most, Beřovice i Zbraslav přijdou lepší. Asi i tím, že je znám vcelku dobře a mám je nachozené.
Co mi vyloženě nešlo, tak bylo patovani - za poslední měsíc to byly asi nejrychlejší grýny co jsem hrál a pin pozice na krajích obřích grýnů mi při útoku na zaskorování moc nepřály. O to víc ale potěšil vyjma pár párů nakonec i jeden birdík, konkrétně na 15.Jamce. A pak především společnost
@Jirka 4, který se ke mně připojil na druhou devítku - dlouho jsem ho přemlouvat nemusel
Pokud někdo nemá zítra co dělat, nebo se může trhnout ještě než napadne sníh, tak Mstětice jsou teď fajn i s ohledem na podzimní cenu. Pár fotek pro představu:
Zobrazit přílohu 27964Zobrazit přílohu 27965Zobrazit přílohu 27966Zobrazit přílohu 27967Zobrazit přílohu 27968Zobrazit přílohu 27969