Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Jak jste naposledy hráli? (2025)

9x 18 jamek za 7 dní, fyzicky hodně náročné, návrat domů díky počasí ještě horší.
Mohu požádat o podrobnosti k výletu? Jaká hřiště jsi hrál? Přes jakou cestovku byl zájezd? Díky

Byli jsme v Suenu Deluxe a měli neomezený golf + jsme si na místě zaplatili za Caryu. Kupováno přes Alexa, letenky pak zvlášť.
Hotel v tuhle dobu ještě relativně prázdný, hřiště plné od rána ale odpoledne už bývalo volno. Ráno na kulich, od 12h na tričko.
1119€ ubytování + neomezený golf na Suenu, 269€ letenky a 180€ Carya.

22.2.2025 • 9j. Hořehledy: 44 ran (by mGolf)

Kryogolf, a 9j. Místo sněhu den, který byl skoro letní, teda alespoň sluníčkem. Všichni usměvaví - konečně zase na golfu. Hrálo se společensky pro srandu - sice turnaj, ale bez úpravy. Odpaliště posunutý a bahno nebo led, grýny led, voda… bylo to naprosto fantastický. :-D Hrálo se na jamku o průměru 2xputter - no a i tak jsem na jedničce měl 4 pat! :) jestli si myslíte, že míček na ledu zastaví… tak nezastaví. Na druhou stranu někde bylo i birdie… prostě krásná předjarní procházka ve flajtu s @kristyna a dvěma Jirkama. Bylo to super. Golf u mě po dvou měsících… trochu bojuju se zády, naštěstí narozdíl od vstávání ze záchodového prkénka to při švihu je plus mínus dobrý. Hra železa super, krátká hra zase tragédie. Jako vždy na začátku roku. Těch pět her od října prostě na udržení “jistoty” nestačí. Musím tedy zabrat a konečně začít trénovat (od začátku března jsem si pro letošek řekl), jinak mě v Jamkovce 19.jamky pohodové rozdrtí úplně každý! I @jumbodedek!

IMG_9237.webp

Edit foto níže - jak vypadala jednička. To bílý - prdlajs sníh. Led! :)

IMG_9238.webp

Upraveno:
Michale @requo nevím jak uchopit tvou tezi, že tě v jamkovce porazí úplně každý i ,, JUMBODEDEK,, :oops:
To jako, že jsem takový břídil ? :D
Pokud počasí dovolí, tak 1.3. otvírají Kotlinu a já tam půjdu, abych potrénoval na sezónu, která bude velmi náročná v počtu nových hřišť a jamkovek s vámi milí jamkaři ;)

Letošní první hra za jarního počasí se zimním povrchem. Výsledkově žádný zázrak, ale se zahranými 6 outy, to jinak ani být nemůže. Se hrou jsem spokojena, mnoho vydařených rán se mi povedlo. Jsem ráda, že tělo si hodně pamatovalo.
Znovu jsem si uvědomila, jak je golf relaxační. Krásné počasí, pohodový flajt, pohyb, radost, co víc si přát.
Těším se na příští hru a
IMG_2794.webp
začínám plánovat trénink.

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom