Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

HRA Poznej ČR hřiště (jamku) podle fotky 2024

Stav
Uzamčeno.
Dovoluji si požádat hodnotitele, zejména @HonzaKulig , aby potvrzovali správnou odpověď a výherce příspěvkem s tučným textem "Správná odpověď je HŘIŠTĚ, jamka Č: XX, výhercem je XXXXXX" v souladu s pravidlem 3.
Slouží to mj. snadnějšímu vyhodnocování hádanek a přidělování bodů. Díky.

Poznej hřiště v ČR
1708627129581.webp

Dovoluji si požádat hodnotitele, zejména @HonzaKulig , aby potvrzovali správnou odpověď a výherce příspěvkem s tučným textem "Správná odpověď je HŘIŠTĚ, jamka Č: XX, výhercem je XXXXXX" v souladu s pravidlem 3.
Slouží to mj. snadnějšímu vyhodnocování hádanek a přidělování bodů. Díky.
Klikal jsem rychle z mobilu, pardon ;)

Na kterém hřišti a u kterého odpaliště stojí vozíky?
Picture 100.webp

Nápověda 1: Chceš si užít husu nebo vepříka, zajeď tam ....

Nápověda 2: Když přestřelíš green jamky č.2, můžeš být vraty až na dvoře ...

my vime, jen cekame na pulnoc :D :D

Já vím, že "modří už vědí".... Ale jsou i další, kterým je třeba pomoct - nechci čekat do půlnoci, až se strhne bitva o sekundy.;)

Já už bych se už na ty půlnoci nejradši vykašlal. Můj "signál" jde do Prahy z největší dálky a tak mě vždycky o 1 vteřinu předběhne @Klok , který to má z Brna blíž. :) A když ne on, tak někdo z vás z Prahy a okolí. :D

Upraveno:
Nápověda 3: Trefíš-li číslo jamky, musíš trefit i hřiště anebo opačně.... Půlka je málo;)

Tak to zbyde asi na půlnoc a souboj s rychlostí soudruhů a latencí sítě....
Další nápověda mi už nedává smysl, přijde mi to nefér k čekajícím vlčákům. Anebo mám ještě napovídat dál, pane řediteli soutěže @Henry ?

Další nápověda mi už nedává smysl, přijde mi to nefér k čekajícím vlčákům. Anebo mám ještě napovídat dál?
Ty zadáváš hádanku, ty řídíš tempo, četnost a frekvenci nápověd, ty vyhodnocuješ. Já jen dbám na dodržování pravidel a občas rozhodnu nějaký spor. Nebo trochu popoženu tempo, když se mi zdá, že by Hra mohla pokračovat svižněji.

• To se mi líbí
Reactions: PFP
Už popoháním a nápověda 4 zní: Kdo je sportovní fanda a koukal na Sparta - Galatasaray, tak umí sesumarizovat místo nebo číslo jamky.⚽

Už popoháním a nápověda 4 zní: Kdo je sportovní fanda a koukal na Sparta - Galatasaray, tak umí sesumarizovat místo nebo číslo jamky.⚽
Do bloků!!!

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom