Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Dovolím si poznámku:Správná odpověď Grabštejn akademie, jamka 2, vyhrává a pokračuje @ulilee
Jj, fotka je z loňského roku (2023), po turnaji 10.6. Jamky na Grabštejně jsme s Týnkou vyrazili ještě na akademii. Pár jamek super, ta dvojka je holt zanedbaný extrém. Je velká škoda, že vcelku pochopitelně s ohledem na velké hřiště není už udržováno ta akademie celkově v plně hratelné podobě. Níže dvě pár fotek ze stejné hry jiných Grabstejnoakademických jamek. A ano, Týnka měla natýčkováno - a dopadlo to přesně tak, jak čekáte, tuším nejdřív prošvih a druhá trefená do vody a šli jsme pokorně na grýn (já myslím prostřelil a přestřelil, už nevím, chtěl jsem si jen tu akademii jako odehranou odškrtnout tuše, že možná nemá do budoucna dlouhého trvání - můj dojem).
Zobrazit přílohu 40943Zobrazit přílohu 40944Zobrazit přílohu 40945Zobrazit přílohu 40946Zobrazit přílohu 40947
Jj....mám to docela blízko, takže cca 1-2 x do roka si tam zahraju (většinou seniorku)......a skoro celá akademie je vidět z ještědské čtyřky. Ale tu samozřejmě nehraju.....to bych byl masochistaTak rychle mohl uhodnout jen ten, kdo tam někdy byl. Alternativní odpaliště na hřišti, nekvalitní adventure golf a tato akademie - tři věci, které mi spolu z chátrajícím a už pro dětí nebezpečným lesoparkem na tomto jinak krásném místě, vadí!
Správně je akademie Golf Ještěd, bod získal @ligi a je na řadě