Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

HRA Poznej ČR hřiště (jamku) podle fotky 2024

Stav
Uzamčeno.
Libouchec jamka č.2

Nápvěda:
Hřiště je zřejmé, čtyřparová jamka s vyvýšeným grýnem se hraje až ve druhé polovině hry.

Správná odpověď je Libouchec, jamka 8. Bod získává @TP_79 :up:

Poznej hřiště a jamku

1708679997659.webp

Správná odpověď Grabštejn akademie, jamka 2, vyhrává a pokračuje @ulilee :up:

Jj, fotka je z loňského roku (2023), po turnaji 10.6. Jamky na Grabštejně jsme s Týnkou vyrazili ještě na akademii. Pár jamek super, ta dvojka je holt zanedbaný extrém. Je velká škoda, že vcelku pochopitelně s ohledem na velké hřiště není už udržováno ta akademie celkově v plně hratelné podobě. Níže dvě pár fotek ze stejné hry jiných Grabstejnoakademických jamek. :) A ano, Týnka měla natýčkováno - a dopadlo to přesně tak, jak čekáte, tuším nejdřív prošvih a druhá trefená do vody a šli jsme pokorně na grýn (já myslím prostřelil a přestřelil, už nevím, chtěl jsem si jen tu akademii jako odehranou odškrtnout tuše, že možná nemá do budoucna dlouhého trvání - můj dojem).

IMG_3746.jpeg IMG_3745.jpeg IMG_3748.jpeg IMG_3751.jpeg IMG_3754.jpeg

Upraveno:
Správná odpověď Grabštejn akademie, jamka 2, vyhrává a pokračuje @ulilee :up:

Jj, fotka je z loňského roku (2023), po turnaji 10.6. Jamky na Grabštejně jsme s Týnkou vyrazili ještě na akademii. Pár jamek super, ta dvojka je holt zanedbaný extrém. Je velká škoda, že vcelku pochopitelně s ohledem na velké hřiště není už udržováno ta akademie celkově v plně hratelné podobě. Níže dvě pár fotek ze stejné hry jiných Grabstejnoakademických jamek. :) A ano, Týnka měla natýčkováno - a dopadlo to přesně tak, jak čekáte, tuším nejdřív prošvih a druhá trefená do vody a šli jsme pokorně na grýn (já myslím prostřelil a přestřelil, už nevím, chtěl jsem si jen tu akademii jako odehranou odškrtnout tuše, že možná nemá do budoucna dlouhého trvání - můj dojem).

Zobrazit přílohu 40943Zobrazit přílohu 40944Zobrazit přílohu 40945Zobrazit přílohu 40946Zobrazit přílohu 40947
Dovolím si poznámku:
Tuhle jamku jsem z odpaliště nikdy nehrál, ale green byl na původní devítce, už si nepamatuju číslo jamky, musím se podívat do krabice, jestli najdu skorkartu. Možná sedmička? Bylo to v době, kdy na G ještě nebyl současný driving a ten green u drivingu za sítí byl součástí hřiště ( 8. jamky, hrůza, jak člověk zapomíná ). Zajímala by mě historie vzniku této jamky. Jestli vznikla jenom proto, aby se využil ten green, který byl opravdu kvalitní? Ale něco mi říká, že bylo v plánu zařadit tuto jamku do nově vznikající osmnáctky a že měla následovat po nynější jamce číslo 16? Před lety byly jamky (greeny ) na akademii celkem kvalitní. Kvalita šla dolů nejspíš někdy v době, kdy se budovala druhá devítka, což se dá pochopit, jen mi není jasné, proč se tato jamka už nezrušila? Nepůsobí vizuálně dobře a pro potencionální začátečníky je prakticky nehratelná a já jsem si myslel, že už je dávno zavřená.

Tak rychle mohl uhodnout jen ten, kdo tam někdy byl. Alternativní odpaliště na hřišti, nekvalitní adventure golf a tato akademie - tři věci, které mi spolu z chátrajícím a už pro dětí nebezpečným lesoparkem na tomto jinak krásném místě, vadí!:down:
Správně je akademie Golf Ještěd, bod získal @ligi a je na řadě:up:

Tak rychle mohl uhodnout jen ten, kdo tam někdy byl. Alternativní odpaliště na hřišti, nekvalitní adventure golf a tato akademie - tři věci, které mi spolu z chátrajícím a už pro dětí nebezpečným lesoparkem na tomto jinak krásném místě, vadí!:down:
Správně je akademie Golf Ještěd, bod získal @ligi a je na řadě:up:
Jj....mám to docela blízko, takže cca 1-2 x do roka si tam zahraju (většinou seniorku)......a skoro celá akademie je vidět z ještědské čtyřky. Ale tu samozřejmě nehraju.....to bych byl masochista😀😀

Poznej ČR hřiště a jamku:
23.webp

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom