- Jméno
- Jan
- Přijmení
- Kulig
- Klub
- Central Golf Club
- HI (HCP)
- 6,5
Telč 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tahle akademie byla pro mě kdysi jako první hřiště, kde jsem se seznamovala s golfem. Honzíkovi bylo něco přes rok a jezdil tam v kočárku. Nikdo jiný tam nebyl. Ale tuto jamku jsem tam původně nehrála. Kdyby ano, tak nevím, jestli by mě @requo přemluvil ke golfu.
Našel jsem tu skorku, tak pokud to někoho zajímá: green nynější A2 byl jamka 2, 4. je současná 1, 5. současná 2., 7. = 17., 8. = 18., green trojky je současný chipping, šestka už neexistuje a jednička s devítkou jsou naDovolím si poznámku:
Tuhle jamku jsem z odpaliště nikdy nehrál, ale green byl na původní devítce, už si nepamatuju číslo jamky, musím se podívat do krabice, jestli najdu skorkartu. Možná sedmička? Bylo to v době, kdy na G ještě nebyl současný driving a ten green u drivingu za sítí byl součástí hřiště ( 8. jamky, hrůza, jak člověk zapomíná ). Zajímala by mě historie vzniku této jamky. Jestli vznikla jenom proto, aby se využil ten green, který byl opravdu kvalitní? Ale něco mi říká, že bylo v plánu zařadit tuto jamku do nově vznikající osmnáctky a že měla následovat po nynější jamce číslo 16? Před lety byly jamky (greeny ) na akademii celkem kvalitní. Kvalita šla dolů nejspíš někdy v době, kdy se budovala druhá devítka, což se dá pochopit, jen mi není jasné, proč se tato jamka už nezrušila? Nepůsobí vizuálně dobře a pro potencionální začátečníky je prakticky nehratelná a já jsem si myslel, že už je dávno zavřená.
A ostatní?Ano, mne to také mrzí. Jenže i přes poskytnuté nápovědy nebyla ochota hádat.
Pravda, hádanka není lehká (pro mne ne, já měl jasno prakticky hned, na hřišti jsem kdysi 2x hrál a moje žena tu i vyhrála turnaj), ti co už měli bod včera hádat nemohli. A ostatní? Sám nevím.
Podle pravidel nelze nic dělat. V souladu s pravidly je postupováno, na tom není co zpochybňovat. Jako moderátor jsem pomocí soukromých zpráv komunikoval s @ligi , povzbuzoval ho k nápovědám. Podle mne dělal co mohl.
Jestli má na něho někdo telefon tak ho, prosím, vzbuďte, ať se posuneme dál.
Samozřejmě ti co tam nehráli neměli prakticky šanci uhodnout jamku. Stejně jako napříklád já nemám šanci něco poznat u fotek greenu a kusu lesa z různých "devítek", kde jsem v životě nebyl! Je to hra a výhodu má holt ten, kdo všude byl a má vizuálního pamatovákaTi co na Myštěvsi nehráli, tak z fotky keře nemají šanci uhodnout jamku. Stejně tak asi i ti, co tam sice hráli, ale nechodí hrát mezi stromy.
A z nápovědy ohledně jamky měli „jen” 9 možností