- Jméno
- Jan
- Přijmení
- Kulig
- Klub
- Central Golf Club
- HI (HCP)
- 6,5
Telč 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tahle akademie byla pro mě kdysi jako první hřiště, kde jsem se seznamovala s golfem. Honzíkovi bylo něco přes rok a jezdil tam v kočárku. Nikdo jiný tam nebyl. Ale tuto jamku jsem tam původně nehrála. Kdyby ano, tak nevím, jestli by mě @requo přemluvil ke golfu.
Našel jsem tu skorku, tak pokud to někoho zajímá: green nynější A2 byl jamka 2, 4. je současná 1, 5. současná 2., 7. = 17., 8. = 18., green trojky je současný chipping, šestka už neexistuje a jednička s devítkou jsou naDovolím si poznámku:
Tuhle jamku jsem z odpaliště nikdy nehrál, ale green byl na původní devítce, už si nepamatuju číslo jamky, musím se podívat do krabice, jestli najdu skorkartu. Možná sedmička? Bylo to v době, kdy na G ještě nebyl současný driving a ten green u drivingu za sítí byl součástí hřiště ( 8. jamky, hrůza, jak člověk zapomíná ). Zajímala by mě historie vzniku této jamky. Jestli vznikla jenom proto, aby se využil ten green, který byl opravdu kvalitní? Ale něco mi říká, že bylo v plánu zařadit tuto jamku do nově vznikající osmnáctky a že měla následovat po nynější jamce číslo 16? Před lety byly jamky (greeny ) na akademii celkem kvalitní. Kvalita šla dolů nejspíš někdy v době, kdy se budovala druhá devítka, což se dá pochopit, jen mi není jasné, proč se tato jamka už nezrušila? Nepůsobí vizuálně dobře a pro potencionální začátečníky je prakticky nehratelná a já jsem si myslel, že už je dávno zavřená.
A ostatní?Ano, mne to také mrzí. Jenže i přes poskytnuté nápovědy nebyla ochota hádat.
Pravda, hádanka není lehká (pro mne ne, já měl jasno prakticky hned, na hřišti jsem kdysi 2x hrál a moje žena tu i vyhrála turnaj), ti co už měli bod včera hádat nemohli. A ostatní? Sám nevím.
Podle pravidel nelze nic dělat. V souladu s pravidly je postupováno, na tom není co zpochybňovat. Jako moderátor jsem pomocí soukromých zpráv komunikoval s @ligi , povzbuzoval ho k nápovědám. Podle mne dělal co mohl.
Jestli má na něho někdo telefon tak ho, prosím, vzbuďte, ať se posuneme dál.![]()
Samozřejmě ti co tam nehráli neměli prakticky šanci uhodnout jamku. Stejně jako napříklád já nemám šanci něco poznat u fotek greenu a kusu lesa z různých "devítek", kde jsem v životě nebyl! Je to hra a výhodu má holt ten, kdo všude byl a má vizuálního pamatovákaTi co na Myštěvsi nehráli, tak z fotky keře nemají šanci uhodnout jamku. Stejně tak asi i ti, co tam sice hráli, ale nechodí hrát mezi stromy.
A z nápovědy ohledně jamky měli „jen” 9 možností![]()