Poslední
  Omezený přístup PRO NEPŘIHLÁŠENÉ uživatele
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

HRA Poznej ČR hřiště (jamku) podle fotky 2024

Stav
Uzamčeno.
Je to odpověď nebo otázka?
Tak odpověď :-D Otazníků si u mě nevšímej. Je to vždycky odpověď, ale váhavá. Když to je s otazníkem, tak to nevím jistě. Ale ano, je to odpověď.

• Dík za info!
Reactions: PFP
Odpověď je správná. Labuť tam na nás mrcha vyrazila.
Takže správná odpověď je Ostravice, jamka č. 3. Bod získává @Tereza Harmatová , pokud už se dnes netrefila. Ale každopádně může pokračovat svou fotkou.

Upraveno moderátorem hry v 23:13 h.: Protože výherce @Tereza Harmatová již v dnešním kalendářním dni jeden bod získlala, je tato odpověď již bez bodu podle prav. 4.

P.S. Interpunkční znaménka v češtině jsou záludná a zrádná .....

Upraveno moderátorem:
Poznej hřiště a jamku, na které stojím 😃😛
2B01FC06-B21E-4CA3-8C19-A5C55FA53845.webp

Správná odpověď je opět Ostravice, jamka č. 3. Bod získává @bpetr. (To byl takový menší trolling z mé strany. O:-))

• Super!
Reactions: PFP
Vstup moderátora hry

Zadavatel @PFP určil vítěze a správnou odpověď hádanky @Tereza Harmatová a ta ať pokračuje. Druhý bod již dnes nezíská.

To pravidlo o 1 bodu denně a o možnosti pokračovat "mimo soutěž" je nové, vymyšlené Michalem a mnou na poslední chvíli s tím, že ho prověří až skutečná hra - což se právě dějě.

Abych hru na půlden nezablokoval, rozhodl jsem tentokrát právě takto. ať se může pokračovat. A to i přesto, že obě dvě řešení dnes večer jsou zcela protichůdná. Proti daným pravidlům však nejsou. Nechal jsem vždy rozhodnout zadavatele.

Budu pokračovat v hledání co nejlepšího řešení a to chci ještě zkonzultovat s Michalem, protože ani já nejsem neomylný. Řešení najdeme, možná pravidla upřesníme nebo vysvětlíme jejich uplatnění v takovém případě.

Jindra

Na moje slova došlo. Z hádání se stává „strategický boj" a blokování možnosti získat bod jiným hráčům.

Asi by se tedy měl zapojit do „hry mimo soutěž" @Tom512 a vyblokovat tak všechny ostatní soutěžící 🤭
Možnost hádat mimo soutěž mi přijde nešťastná a nefér vůči ostatním, proto se po získání bodu do tipování již nezapojuji :) vyhrávat lze i poctivě :D

Jak píše Tomáš @Tom512 , nechápu proč někdo hádá mimo soutěž. Bere tím možnost získat bod jiným tipujícím. Je to jako vždy. Místo pohodové soutěže se z toho stává u některých honba za vítězstvím. To jsem se těšil, jak si jako nesoutěžák budu prohlížet fotky. Místo toho čtu komentáře o pravidlech . Pokud vím, tak pravidla byla nastavena před hrou, tak je dodržujte. Mám vás rád, tak mi tu radost z prohlížení fotek nekažte.
Děkuji za pochopení. Petr

Jak píše Tomáš @Tom512 , nechápu proč někdo hádá mimo soutěž. Bere tím možnost získat bod jiným tipujícím. …
I proto jsem za vítěze mnou vložené hádanky určil @PFP
Pokud někdo hádá „mimo soutěž”, tak to chápu jen jako „nápovědu” pro ostatní a to bez nároku na cokoliv vyjma případné pochvaly. 🤭

Drazí přátelé, právě probíhá komunikace mezi mnou a Michalem ohledně pravidel a jejich výkladu k situacím ze včerejšího večera a vašim pohledům na ně. Brzy bude rozhodnuto.

Do té doby ať hra pokračuje. Předpokládám, že @bpetr označí vítězem poslední hádanky @Tom512 a ten zadá hádanku novou. Že to asi bude správně mi můžete věřit, něco o té poslední fotce přece jen vím.

Jindra

Pokud nekdo hada mimo soutez a nekdo jiny pak prijde k bodu zadarmo mi jako spravne a fer neprijde. Hadani mimo soutez by melo byt hadani mimo vlakno.

Vstup moderátora hry

Rozhodnutím soutěžního výboru se počínaje tímto okamžikem mění pravidlo 4. a nově zní takto:

4. Každý ze soutěžících může v jednom kalendářním dni získat pouze 1 bod. Soutěžící, který v tom dni již 1 bod získal, nesmí do konce toho kalendářního dne dále hádat a odpovídat na hádanky dalších. Nedodržení tohoto pravidla může být při opakovaném porušení (míru posoudí soutěžní výbor) potrestáno odebráním 1 bodu pro soutěžícího, který toto pravidlo porušil.

Dosavadní průběh hry a dosud získané body platí.

Vysvětlení:

Soutěžní výbor letos zavedl pravidlo o nejvýše 1 bodu denně v očekávání, že se do soutěže zapojí a bodovat bude více soutěžících. Zárověň nechtěl zmenšit počet předkládaných fotografií a tak umožnil další účast soutěžících "mimo soutěž" v příslušném dni, ovšem bez získání bodu. Ukázalo se, že takové pokračování může být další nápovědou ostatním, přičemž právo nápovědy náleží zadavateli.

Převážil názor, že bodující hráč by už ten den neměl dále hádat ani "mimo soutěž". Vox populi, vox dei. Je to hra pro vás, členy 19. jamky. Ať tedy soutěžící, který už ten den nemůže hádat, si svoji odpověď pamatuje a následně si její správnost sám ověří, ale formou příspěvku odpověď na zadanou hádanku neposílá.

Moderátor bude i nadále bdít nad průběhem hry a soutěžní výbor bude sledovat vývoj po uvedené změně pravidel.

Diskuse k Pravidlům viz vlákno: Hry a akce na 19.jamce - správa, nápady, připomínky

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom