Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

HRA Poznej ČR hřiště (jamku) podle fotky 2024

Stav
Uzamčeno.
Poznej hřiště i jamku

IMG_2515.JPG

Poznej hřiště i obě jamky (greeny) ČR:
Snímek obrazovky 2024-01-25 v 12.18.27.webp

Správná odpověď je Svratka, jamky č. 2 a 9. Bod získává @Klok

jednou něco vím a Moravák mne předběhne :D

Přesně! Taky jsem zrovna věděl! Ale pracovní telefon, a už jsem to nestihl. Budu si musel zase počkat na večerní dávku hádanek pro nás pomalejší s menší foto pamětí. :)

Poznej hřiště i číslo jamky odkud se fotí:
IMG_2126______.webp

Přesně! Taky jsem zrovna věděl! Ale pracovní telefon, a už jsem to nestihl. Budu si musel zase počkat na večerní dávku hádanek pro nás pomalejší s menší foto pamětí. :)
Jsem to poznal, protože jsem tam koncem září hrál. Jinak jsem věděl ze všech fotek asi jenom tři. Já si houby pamatuji.

správná odpověď je Jihlava Příseka jamka č.2, správná odpověď pro @Henry,
aneb království pana Holíka
chvílemi to skoro @Henry vypadá že hrajeme ťukes:)

Nehrajeme. Jen jsme oba z Moravy a na zdejší hřiště to máme blíž, než na západ Čech. A máme to štěstí, že si něco z toho i pamatujeme. Třeba tady - rovina, v půlce cesta s malým stromořadím, vpravo u j. 1 bouda před cestou, uprostřed za keři klubovna. Jen se z mapy hřiště ujistit, že požadované číslo jamky je správně.

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom