Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

HRA Poznej ČR hřiště (jamku) podle fotky 2024

Stav
Uzamčeno.
Správná odpověď je Mladé Buky, akademie, jamka 1. Bod získává @Henry :up:

Orientace na akademii není jednoduchá. Zcela chybí jakékoliv infocedule, kameny na odpalištích i samotná odpaliště a grýny. Čísla na vlajkách také neodpovídají pořadí jamek.

Poznej hřiště v ČR a jamku
1706690868197.webp

Nápověda první: Hřiště leží ve Východních Čechách a má méně než 18 jamek.

Správná odpověď je Mladé Buky, akademie, jamka 1. Bod získává @Henry :up:

Orientace na akademii není jednoduchá. Zcela chybí jakékoliv infocedule, kameny na odpalištích i samotná odpaliště a grýny. Čísla na vlajkách také neodpovídají pořadí jamek.
:down:Kdybych jako první nenapsal tu trojku, tak bych byl za i....a:D

Nápověda druhá: Hádaná jamka PAR 4 je pravý dogleg, žlutá a červená odpaliště této jamky jsou na snímku vlevo za lesem.

Na Vrších 5

Správná odpověď je Na Vrších, jamka č. 5, výhercem je @JanKostalCZE :up:

Z odpaliště j. 5 hraješ první ránu před zemní val s keři a přes ten val na tebe letí míček dlouhého hráče po odpalu na j. 4. :p

Jo - a čestné uznání ode mne pro @ulilee za Mladé Buky i za Na Vrších. ;)

Poznej hřiště a jamku ČR:
Snímek obrazovky 2024-01-30 v 9.44.06.webp

Zbraslav, stará 11

:down:Kdybych jako první nenapsal tu trojku, tak bych byl za i....a:D
Omlouvám se za drobný chyták ;) Když jsem odpálil z místa, kde asi mělo být první odpaliště, a přišel jsem k praporku a na něm byla 3, tak jsem byl také překvapený a zmatený 😂

Spravna odpoved je Zbraslav č.5, ale jelikoz je to focene pred nekolika lety, uznavam odpoved jamky č. 15, vyherce @zdarovka

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom