Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

HRA Poznej ČR hřiště (jamku) podle fotky 2024

Stav
Uzamčeno.
7h tu visíme na jedné hádance?
Zabité celé odpoledne a večer 😡

7h tu visíme na jedné hádance?
Zabité celé odpoledne a večer 😡
Tak každej nedává tak jasný a nepopletený 😁 nápovědy jako já.🥴 Bylo řečeno, že to bude poslední nápověda dnes, tak běž klidně spát.🤭

Nápověda 4 (pro dnešek fakt poslední)
  • hřiště se nachází ve středočeském kraji
teď už snad někdo pospojuje nápovědy :)

Tak každej nedává tak jasný a nepopletený 😁 nápovědy jako já.🥴 Bylo řečeno, že to bude poslední nápověda dnes, tak běž klidně spát.🤭
Tak já na akademiích nehraju, takže „bez šance" na uhodnutí 😉
Koukám na Liverpool - Chelsea a pak jdu na kutě 😴

Mám za to, že už máme vítěze. A my, co dávno víme a dnes už hádat nemůžeme, nemusíme čekat na půlnoc. :D
Prosím @zdarovka , pokud ještě nespí, aby když sezná, že už je správná odpověď, vyhodnotil hádanku a poslal soutěž dál.

Těsně vedle, green čtyřky je mimo záběr vlevo a na fotce je vidět green šestky.
Jj, já jsem si to pak ještě jednou procházel a nevešlo by se to 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️ Ale ty Beřovice jsem tušil od začátku, ale nezdál s emi tvar greenu 😢😢😢

Poznej hřiště a číslo jamky
1000000786.webp

V pondělí a úterý to byly fofry, středa byla poklidnější. Fotky krásné, nápovědy trefné. Další rekapitulace výsledků zase za tři dny.

Stav soutěže k 31.1.2024 v 23:59 hod. - body:

19 b. - @Tom512
17 b. - @Klok
15 b. - @Henry
14 b. - @JanKostalCZE

10 b. - @mkopcak , @Mirek_62

9 b. - @TP_79 , @PFP , @ulilee
7 b. - @Tereza Harmatová
6 b. - @zdarovka , @Romano
5 b. - @bpetr

4 b. - @mfr , @Sajason
3 b. - @requo , @macdav
2 b. - @JardaK , @hypik , @tatomana

1 b. - @sob1662 , @jumbodedek , @Toamo

Upraveno:
Kostelec u Zlína, akademie č.3

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom