Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

HRA Poznej ČR hřiště (jamku) podle fotky 2024

Stav
Uzamčeno.
No já si ještě počkám, kdo ví, kdo ještě jak překvapí 🤣🤣🤣

Před úterní půlnocí to vypadalo tak, že "vlčáci" opět téměř kompletně 3x zabodovali. Následující stav ještě může doplnit vyhodnocení poslední včerejší hádanky. Když ano, dodatečně to upravím. (Upraveno 7.2. v 8:41 h.)

Stav soutěže k 6.2.2024 v 23:59 hod. - body:

25 b. - @Tom512
23 b. - @Klok
20 b. - @Henry
19 b. - @JanKostalCZE
15 b. - @Mirek_62

14 b. - @TP_79 , @ulilee
11 b. - @PFP , @Romano

10 b. - @mkopcak

8 b. - @zdarovka
7 b. - @Tereza Harmatová
6 b. - @Sajason

5 b. - @bpetr , @macdav

4 b. - @mfr , @JardaK , @requo , @hypik , @jumbodedek , @ligi
3 b. - @tatomana

2 b. - @sob1662 , @Toamo

Kontrolujte si každý, prosím, občas svoje body. Nerad bych někomu ubral, kdybych se náhodou přehlédl.

Upraveno:
No já si ještě počkám, kdo ví, kdo ještě jak překvapí 🤣🤣🤣
Stále čeká, stále čeká … 😂

To už soutěž skončila? 🤔🙈

Ne, nebojte se, Hra ještě neskončila.
Komunikoval jsem s @Romano , zřejmě má dnes větší časové vytížení, zatím nikoho nepověřil vzít to za něho, jakmile to jen trochu půjde, bude pokračovat.

Upraveno:
poznej hřiště a číslo jamky

20230719_120228.webp

Ne, nebojte se, Hra ještě neskončila.
Komukoval jsem s @Romano , zřejmě má dnes větší časové vytížení, zatím nikoho nepověřil vzít to za něho, jakmile to jen trochu půjde, bude pokračovat.
Omlouvám se všem za zpoždění, ale asi jsem dnes pracoval více, než bylo zdrávo...

pro mě to vždy bude Ropická sedmnáctka:D, už jsem tam tolikrát smočil:D:D (toho podtextu si prosím nevšímat):p

Správná odpověď je Ropice, jamka č. 17. Bod získává @Klok
prosím @Henry ať rozhodne, zda byla otázka správně vyhodnocena, já napsal Ropice 17 (což platilo dlouhá léta do poloviny roku 2023) a vzápětí @macdav železná 8, je fakt, že fotka byla focena v době, když už toto značení (ocelová x železná x werková) platilo. Na druhou stranu, pokud vím, se chodilo na podzim v pořadí ocelová x železná, WERKOVÁ BYLA ZAVŘENÁ). ZA KAŽDOU CENU TEN BOD NECHCI.

prosím @Henry ať rozhodne, zda byla otázka správně vyhodnocena, já napsal Ropice 17 (což platilo dlouhá léta do poloviny roku 2023) a vzápětí @macdav železná 8, je fakt, že fotka byla focena v době, když už toto značení (ocelová x železná x werková) platilo. Na druhou stranu, pokud vím, se chodilo na podzim v pořadí ocelová x železná, WERKOVÁ BYLA ZAVŘENÁ). ZA KAŽDOU CENU TEN BOD NECHCI.
Byl jsi první.

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom