Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

HRA Poznej ČR hřiště (jamku) podle fotky 2024

Stav
Uzamčeno.
Vstup moderátora hry:

Na hádanku @Romano odpověděl nejdříve @Klok (Ropice 17) a po něm @macdav (Ropice, železná 8). @Romano vyhodnotil jako výherce @Klok a ten pokračoval.

Obě odpovědi se dají považovat za správné (první do půlky r. 2023, druhá potom), dosud to tak bylo zvykem. @Klok byl rychlejší. Vyhodnocení zadavatele hádanky považuji za neodporující pravidlům, správné a platné.

Kácov, Meadow 9

Poznej hřiště v ČR

IMG_7476_1.webp

• To se mi nelíbí
Reactions: PFP
Hluboká, místo zámku je klubovna z Cínovce :D

Správná odpověd je Hluboká a Cínovec.
Bod získává @JanKostalCZE

Jak krásná je ta čeština. Pod pojmem hřiště může být jedno hřiště, ale také dvě, tři … 🤭

Sorry za chyták, ale Honza se nedal 👍

Čestné uznání @Henry za částečně správnou odpověď, dal bych mu 1/2 bodu, ale pravidla to nejspíš neumožňují 😔

Mirek má štěstí, že hádanku zadal: Poznej hřiště v ČR. Mohlo bý to být i množné číslo.
Je to v pořádku. :up: Před Honzou klobouk dolů!
Ale příště, když nepůjde o mne, ale o jiné hráče, mohu být méně shovívavý. ;)

Mirek má štěstí, že hádanku zadal: Poznej hřiště v ČR. Mohlo bý to být i množné číslo.
Je to v pořádku. :up: Před Honzou klobouk dolů!
Ale příště, když nepůjde o mne, ale o jiné hráče, mohu být méně shovívavý. ;)
To nebylo štěstí, to bylo zamýšlené.
Jako napovědu jsem měl připraveno - OBĚ hřiště 😉

Pravidla nic o nemožnosti více hřišť nepíší, takže shovívavosti netřeba. 🤭

Jak krásná je ta čeština. Pod pojmem hřiště může být jedno hřiště, ale také dvě, tři … 🤭
No právě 😂 podle této interpretace byla správná a první odpověď od @Henry 😂 naprosto nejednoznačné zadání…

Poznej hřiště a jamku ČR:
Snímek obrazovky 2024-02-01 v 13.38.52.webp

Pravidla nic o nemožnosti více hřišť nepíší, takže shovívavosti netřeba. 🤭
Nezapomínej na dodatečné ustanovení:
Všechny nejasnosti, upřesnění, rozhodnutí, výklad pravidel / vyjímek včetně případného nepřidělení bodů řeší moderátor soutěže @Henry v duchu férovosti a selského rozumu. A to i tehdy, když výše uvedená pravidla situaci nepostihují.

Panove @TP_79 @Henry o nekolik dnu zpet mate mapku hriste, to uz pak neni tak slozite trefit jamku prece :D

Dle dřívějšího uspořádání 😉😉😉
tentokrate Ti to neuznam, velka napoveda je ve vlaknu :)

Panove @TP_79 @Henry o nekolik dnu zpet mate mapku hriste, to uz pak neni tak slozite trefit jamku prece :D
To je pravda, vím o tom, o konkrétních jamkách se dost diskutovalo.
Jenže já zrovna současně reagoval na Mirka, tak jsem číslo jamky jen odhadnul. Špatně.

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom