Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

HRA Poznej ČR hřiště (jamku) podle fotky - UKONČENO

Stav
Uzamčeno.
@Henry je konec dnes o pulnoci nebo az za 26 hodin?

Honzo, pro tebe o půlnoci. 😃😃😃 Klidně běž spát.
jestli te to potesi, mam zitra skoro cely den prezkouseni, takze to vklidu muzes dohrat :)

jestli te to potesi, mam zitra skoro cely den prezkouseni, takze to vklidu muzes dohrat :)
V neděli? :oops: Já budu taky pryč. Dneska jsem šla jen do fitka, byť na dlouho. Zítra chci jít už konečně po nemoci (rýmička) trénovat golf a znovu do fitka. A na mobilu to moc neumím hrát, a ani se na něj nechci koukat mezi odpaly a putty. To jde spíš jen sledovat dění.
Držím palce se zkouškou.💪

Konec soutěže je zítra ve 24:00 h., t.j. o půlnoci z neděle na pondělí , tedy ještě za asi 26 hodin.

Upraveno:
V neděli? :oops: Já budu taky pryč. Dneska jsem šla jen do fitka, byť na dlouho. Zítra chci jít už konečně po nemoci (rýmička) trénovat golf a znovu do fitka. A na mobilu to moc neumím hrát, a ani se na něj nechci koukat mezi odpaly a putty. To jde spíš jen sledovat dění.
Držím palce se zkouškou.💪
Tak jestli tu bude @Tom512 tak je stejně jedno, že tu nebudete vy dva 🤭

Za sobotu z 10-ti přidělených bodů získali @JanKostalCZE 3, @Tom512 a @bpetr po 2 a @ligi , @DJHolmes a @Tereza Harmatová po 1 bodu.

Stav soutěže k 12.3.2023 v 06:30 hod.:

132 b. @Tom512
78 b. @Tereza Harmatová
76 b. @JanKostalCZE
58 b. @Mirek_62
54 b. @Henry
33 b. @hypik
30 b. @Romano
28 b. @Klok
27 b. @ulilee
24 b. @ligi
17 b. @TP_79
16 b. @DJHolmes
10 b. @mkopcak , @PFP
8 b. @Izanagi
7 b. @requo
5 b. @alda , @Prosa , @bpetr
4 b. @Kuba , @macdav , @zdarovka
3 b. @Toamo , @Michal17
2 b. @davidoff , @kuby97 , @Kotilajnen , @premet , @o_plot , @HonzaKulig , @Dana , @Petr
1 b. @Mišák , @Marek90 , @R.U. Terwilliger , @mfr , @jumbodedek , @Pepíto , @bbv

Konec soutěže je dnes ve 24:00 h., t.j. o půlnoci z neděle na pondělí.
Poslední fotografii, vloženou před tímto termínem, bude možno poznávat i potom, aby mohl být přidělen poslední soutěžní bod.

Upraveno:
Když jsem ve 2 hod vstával, těšil jsem se, že si u snídaně a kávy prohlédnu další sadu překrásných fotografií. Zklamali jste mne :( Tak se polepšete přes den. Jedu na Kotlinu potrénovat na drajvink a potom rychlou osmnáctku :D

Od večera je na řadě bpetr. Nad ránem jsem ho SZ vyzval, aby vložil další fotografii nebo přenesl právo pokračovat na někoho jiného. Víc teď nemohu udělat.

Jooo, konečně jsem si nespletla Forest s Meadowsem, nebyla pomalá a nespletla jamky. 😃 🙈

Tak se připravte, bude to na rychlost.

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom