Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Requo Cup 2017 19.jamky: víkend 13. - 15.10.2017 na Kunětické hoře

Stav
Uzamčeno.
A servisní tým máš už taky? ;)
To nemám, hlasis se jako zdravotnik tymu?? :D

Myslel jsem nás všech [emoji3]
Jasně, lékaři bez hranic...:DAle radši bych vám byla platná třeba jako catering než zdravotní služby. :)

Dnes pri snidani jsem koukal do vytriny poharu mistniho klubu a zaujal mne jeden z nich. Pri trose fantazie se v tom najde i jamka :) tak jako namet.... polud uz neni. Jiste by slo i s podstavcem :D

Přílohy

• IMG_3914.webp
    IMG_3914.webp
    73,7 KB · Zobrazení: 276
Dnes pri snidani jsem koukal do vytriny poharu mistniho klubu a zaujal mne jeden z nich. Pri trose fantazie se v tom najde i jamka :) tak jako namet.... polud uz neni. Jiste by slo i s podstavcem :D
To myslíš tu urnu :confused:

Tak já věděl ze mne Honza nevezme k sobě
Tos nemohl vedet :D
M+S hlasi:

@Zuziky
Tomas
Jakub
Pepik
Zdenek
@HonzaS
@mirousek33
@Josef
@Iva
+ dohodim jeste Vojtu z GpV :) ( HCP 2,2 )

jako pripadna nahrada se mi ozval @bohumil.koval - tam zalezi na aktualni situaci
plus rada priberu i @TomasV ( chybi mi zpetna vazba na SZ :) )
@TomasV jsem psal taky, uz v nedeli a bez odpovedi, pokud ty budes mit jeste @bohumil.koval , tak mi dej jeste Tomase a budem 11:11 :)

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom