Zuziky
Aktivní člen
priznej se, ze te nejvic stve ten HCP 2,2tsss, to bude presila, 10:12
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
priznej se, ze te nejvic stve ten HCP 2,2tsss, to bude presila, 10:12
Ne, vyhrajem i takpriznej se, ze te nejvic stve ten HCP 2,2
tim bych si vubec nebyla jistaNe, vyhrajem i tak
Z toho může být do října HCP 3,5priznej se, ze te nejvic stve ten HCP 2,2
priznej se, ze te nejvic stve ten HCP 2,2
Ne, vyhrajem i tak
tim bych si vubec nebyla jista
Z toho může být do října HCP 3,5
Ja v tom vidim jamku
Jj ta je tam jasná, i vzhledem k ocenění "on memoriam" na štítku. Možná jako recesistní cenu pro poraženéSouhlasím s Danou ... mě to taky přijde jak urna ... Ale Michal o tom podezřele dlouho mlčí ... já myslím, že už má o poháru jasno a chce nás překvapit co Michale?
Trošku morbidní, až nechutné . To by s námi Moraváci přestali kamarádit, kdyby dostali na konci takovýto pohár za porážkuJj ta je tam jasná, i vzhledem k ocenění "on memoriam" na štítku. Možná jako recesistní cenu pro poražené
Souhlasím s Danou ... mě to taky přijde jak urna ... Ale Michal o tom podezřele dlouho mlčí ... já myslím, že už má o poháru jasno a chce nás překvapit co Michale?
Ale ty mas zase lepší hráčetsss, to bude presila, 10:12
To se ukáže až na hřišti, psychika bude určitě pracovatAle ty mas zase lepší hráče
1. Bila odpaliste jsou nesmysl, je to treti nejdelsi hriste v CR, je problem ho uhrat v lete, natoz v zime/na podzim. 2/3 vyrovnani + rozdil 800m!! je obrovsky, maji poradi odpalist: cervena zluta modra bila, navrhuji modra misto bilych
Mam dve pripominky,
1. Bila odpaliste jsou nesmysl, je to treti nejdelsi hriste v CR, je problem ho uhrat v lete, natoz v zime/na podzim. 2/3 vyrovnani + rozdil 800m!! je obrovsky, maji poradi odpalist: cervena zluta modra bila, navrhuji modra misto bilych
2.nesel bych nedeli primo podle hcp, ale +-, tom pak odpada jakakoliv taktika
Jen pro jistotu se zeptám - je jistota, že budou mít v půlce října vyznačená všechna odpaliště?maji poradi odpalist: cervena zluta modra bila, navrhuji modra misto bilych