Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Requo Cup 2017 19.jamky: víkend 13. - 15.10.2017 na Kunětické hoře

Stav
Uzamčeno.
Jen pro jistotu se zeptám - je jistota, že budou mít v půlce října vyznačená všechna odpaliště?

Mělo by. Samozřejmě vyjímka může být, zeptám se na to. Většinou pak bývají označená jako společná, pokud nebudou modrá, tak pak holt ze žlutých. Podmínky pro oba týmy jsou stejné. Nicméně - zároveň pokud bude všeobecná vůle a chuť, je možné mít i jen dvě odpaliště, žlutá (muži) a červená (ženy). Za sebe však preferuji pro singlisty - aby šli z modrých. Je pak na kapitánovi, jak seskládá dvojice, aby se toto vyrovnalo, eliminovalo.

Jen pro jistotu se zeptám - je jistota, že budou mít v půlce října vyznačená všechna odpaliště?
na 99% ano
Ad 1 - za mě ok, může být. Pro HCP <9,5 - odpaliště modrá
Ad 2 - seskládání pro neděli - pravda, hcp v případě jednotlivců nedává moc smysl pro taktizování. Co takto: výkonnostní koše a losáž v sobotu na místě? :) Nevím, co je +-.
souhlasim s kosi, napr 3 kose po 4 nebo podobne :)

Mělo by. Samozřejmě vyjímka může být, zeptám se na to. Většinou pak bývají označená jako společná, pokud nebudou modrá, tak pak holt ze žlutých. Podmínky pro oba týmy jsou stejné. Nicméně - zároveň pokud bude všeobecná vůle a chuť, je možné mít i jen dvě odpaliště, žlutá (muži) a červená (ženy). Za sebe však preferuji pro singlisty - aby šli z modrých. Je pak na kapitánovi, jak seskládá dvojice, aby se toto vyrovnalo, eliminovalo.
jinak, myslis, ze je dobre, aby byla rozdilna odpaliste i u foresome??

ja hlasim, ze se hned v patek utopim v jezere a bude klid :D nemam totiz nejmensi tuseni, o cem Honzik mluvi :D ale ok, ja si to nastuduju a vyjadrim se :D ale ta bila bych specialne jemu nerusila :P ( at jsem taky kapku za mrchu :D )

me dneska strasne boli hlava, vim, ze jste tady rozvi´jeli debatu, kdo je halfsinglista....uz jste prisli na to, kdo ? :D min jak 5 ? :D

Konečné slovo nepadlo, ale každej má svou teorii a té se drží ;):p

jinak, myslis, ze je dobre, aby byla rozdilna odpaliste i u foresome??

Nevidím v tom moc problém. Když budu mít dvojici chlap - ženská, tak je to taky jinak. Tak proč by třetí pohlaví singlisti mělo být na tom jinak. :) Ale nemám to nijak jako zásadní. Pokud by byla jedna odpaliště, tak bych preferoval pro výpočet využití hrací HCP daného hřiště (byť mě to přijde už komplikovanější) a udržet žlutá a červená.

Hlavně bych rád jednoduchý systém ve výsledku, což různé parametry a atributy a různé korekce oproti standardům znepříjemňují a popravdě - neznám systém, který by ve výsledku v závislosti na jeho dosažených výsledků vyhovoval všem úrovním hráčů. Proto bych se co nejvíce rád držel ustálených pravidel využívaná všeobecně.

"Diváci" by měl náčelník zařídit, to je pravda ... když jsem tam byl naposled, měli tam soustředění nějaký slovenský fotbalisti. Michale, zařiď nějaký házenkářky, nebo krasobruslařky ... :D:p

Naopak:rolleyes:, pokud to budou klasické německé občanky, tak možná ještě i zaplatěj, aby mohly fandit ztepilým českým hochům, takže očekávám, že to Michal zohlední a cena půjde dolů ... :cool:

Budu vám fandit já. :) V klobouku.

Btw. a kedíci a další doprovod. A pokud bude zájem, tak účastnici turnaje.
Jen počkejte, ono vás to přejde, až si k odpališti naskládáme ty židličky a budeme na vás všechny zírat. Seženu někde takové ty plácačky na quite, please. :) A kameru. :)

Mě to prospěje, prodlužuje mi to rány. Když jste mi to udělali v hořehledech na 1. jamce, tak jsem nádherně trefil směr a přepálil jí 5i o 30 metrů. Když mi to samý udělá driver na 1.jamce na kuňce, budu spokojený.

Mam dve pripominky,
1. Bila odpaliste jsou nesmysl, je to treti nejdelsi hriste v CR, je problem ho uhrat v lete, natoz v zime/na podzim. 2/3 vyrovnani + rozdil 800m!! je obrovsky, maji poradi odpalist: cervena zluta modra bila, navrhuji modra misto bilych
2.nesel bych nedeli primo podle hcp, ale +-, tom pak odpada jakakoliv taktika

Za mě hrací 2/3 hracího hcp součtu sobotní dvojice. Singl z modrých. No problemo. Neexistuje aby šel singl ze žlutých. To je přeci pod jeho úroveň ;)

Neděli bych taky viděl +/- hrací hcp a ne nejnižší vs nejnižší. To taktizování a hádání se kdo s kým půjde by mi chybělo :D

Za mě hrací 2/3 hracího hcp součtu sobotní dvojice. Singl z modrých. No problemo. Neexistuje aby šel singl ze žlutých. To je přeci pod jeho úroveň ;)

Neděli bych taky viděl +/- hrací hcp a ne nejnižší vs nejnižší. To taktizování a hádání se kdo s kým půjde by mi chybělo :D
souhlasim se vsim co jsi napsal :) Ale vyrovnani bych udelal podle hraciho hcp, priklad:
Hrac A hcp 9,5 modra odpaliste
Hrac B hcp 10,5 zluta odpaliste,
hrac B by dostal ranu na vyrovnani a jeste mel kratsi hriste, kdyz hrajou skoro stejne.... (situace s normalnim hcp a ne hracim)

Jsou to nástřely k diskusi. Až budou pohromadě všechna data tak se to bude ladit lépe.

Ono když půjde 9,5 z delších a 10,5 z kratších tak nebude mít tolik ran k dobru jako když půjdou ze stejných.

Je tedy lepší více ran k dobru anebo vzdálenější odpaliště? Pokud by tedy nastala tato hraniční situace jsem za dát oba hráče na jedno odpaliště.

Ok, hraci hcp a vsechny vypocty dle hraciho hcp. Tri odpaliste platna pro kazdeho dle jeho hraciho hcp, modra, zluta, cervena, s tim, ze se bude brat pro pocty a vyrovnani max hraci hcp 36. Ok?

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom