Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Requo Cup 2017 19.jamky: víkend 13. - 15.10.2017 na Kunětické hoře

Stav
Uzamčeno.
ja ti dam takovou Asii, ze se budes divit :p sbiras si, hochu, sbiras :p
Evropa konci za Karlinskym viaduktem, to me vzdy ucila ma sestra :D

Teď netuším, jestli je ještě volné místo k přihlášení na turnaj. Pokud ano šel bych za Moravu do toho.

Ahoj, prima, pocitame s tebou. @Zuziky, muze Pepino byt tvuj? Domluvte se prosim.

Ozve se ti behem par dnu @kristyna s doplnenim nejakych info. Jsme ted mimostabilni internet.

Evropa konci za Karlinskym viaduktem, to me vzdy ucila ma sestra :D
Počkej až zahraješ špatný víkend, pak budeš rád až tě moraváci vezmou busem do Prahy.
To je starý Košťál zastav!!!!!!! :-D

Btw. pocitame s tim, ze v sobotu by probehl pro NEcleny tymu i turnaj nahradniku a fanousku. Kdo by se ucastnil a prip. prijel na tuto vnorenou akci?

Btw. pocitame s tim, ze v sobotu by probehl pro NEcleny tymu i turnaj nahradniku a fanousku. Kdo by se ucastnil a prip. prijel na tuto vnorenou akci?
:D

Tak jsem si právě u rodinky domluvil "propustku" na 27.8. a pojedu (poprvé) testovat "kolbiště" na Kuňce v turnaji. Přidáte se někdo ve zkoumání hřiště? :D
Pokud ji bude někdo další potřebovat vystavit a potvrdit ať se obrátí na @requo. Určitě má nějaké připravené. [emoji16]

Omluvenky klidne vystavim, i s razitkem. Staci rict.

Děkuji všem, co mi poslali veškeré informace, které jsem chtěla. Prosim jeste o odpoved od @Zuziky a @Josef.
Nejpozdeji v pondělí napíši jiz konkretni informace o rijnovem vikendu.

Kdyby se chtel jeste nekdo pridat, tak dejte vedet.

Btw. už se chystá pohár pro vítězné mužstvo, bude nádhernej. Náááádhernej... a tomu, komu se nebude líbít, bude Náááááádhernej... se bude říkat. :) Drobet z organizace prozradit mohu... na Kuňce získají symbolicky hlavní pohár kapitáni, pak malé pohárky členové vítězného mužstva, velký pohár si vezmu a nechám pak na k němu dopsat na cedulku jména členů vítězného týmu. Oficiálně a slavnostně pak bude předán kapitánovi na galavečeru - vánočním večírku 19.jamky. :)

Btw. už se chystá pohár pro vítězné mužstvo, bude nádhernej. Náááádhernej... a tomu, komu se nebude líbít, bude Náááááádhernej... se bude říkat. :) Drobet z organizace prozradit mohu... na Kuňce získají symbolicky hlavní pohár kapitáni, pak malé pohárky členové vítězného mužstva, velký pohár si vezmu a nechám pak na k němu dopsat na cedulku jména členů vítězného týmu. Oficiálně a slavnostně pak bude předán kapitánovi na galavečeru - vánočním večírku 19.jamky. :)
Uz se tesim na galavecer, az mi budes predavat pohar :D

Btw. už se chystá pohár pro vítězné mužstvo, bude nádhernej. Náááádhernej...
Paráda ... přesně takovej jsem si ho představoval ;):D

Koukam, ze nacelnik nepredpoklada, ze bude jiny vitez nez tym Cech. Preci by Moravaci nejeli takovou dalku pro pohar do Cech, do Prahy, do Podoli....
Vypada to na opet cinklou soutez, tentokrat ale konecne spravne :D

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom