Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Evropa konci za Karlinskym viaduktem, to me vzdy ucila ma sestraja ti dam takovou Asii, ze se budes divit sbiras si, hochu, sbiras
sakra, já bydlím za, ale pracuji předEvropa konci za Karlinskym viaduktem, to me vzdy ucila ma sestra
No vidíš, takže ekonomický imigrantsakra, já bydlím za, ale pracuji před
vy jste vskutku takova mila rodinaEvropa konci za Karlinskym viaduktem, to me vzdy ucila ma sestra
Počkej až zahraješ špatný víkend, pak budeš rád až tě moraváci vezmou busem do Prahy.Evropa konci za Karlinskym viaduktem, to me vzdy ucila ma sestra
JáBtw. pocitame s tim, ze v sobotu by probehl pro NEcleny tymu i turnaj nahradniku a fanousku. Kdo by se ucastnil a prip. prijel na tuto vnorenou akci?
Pokud ji bude někdo další potřebovat vystavit a potvrdit ať se obrátí na @requo. Určitě má nějaké připravené. [emoji16]Tak jsem si právě u rodinky domluvil "propustku" na 27.8. a pojedu (poprvé) testovat "kolbiště" na Kuňce v turnaji. Přidáte se někdo ve zkoumání hřiště?
NeUž tam budem?
Uz se tesim na galavecer, az mi budes predavat poharBtw. už se chystá pohár pro vítězné mužstvo, bude nádhernej. Náááádhernej... a tomu, komu se nebude líbít, bude Náááááádhernej... se bude říkat. Drobet z organizace prozradit mohu... na Kuňce získají symbolicky hlavní pohár kapitáni, pak malé pohárky členové vítězného mužstva, velký pohár si vezmu a nechám pak na k němu dopsat na cedulku jména členů vítězného týmu. Oficiálně a slavnostně pak bude předán kapitánovi na galavečeru - vánočním večírku 19.jamky.
Paráda ... přesně takovej jsem si ho představovalBtw. už se chystá pohár pro vítězné mužstvo, bude nádhernej. Náááádhernej...
Koukam, ze nacelnik nepredpoklada, ze bude jiny vitez nez tym Cech. Preci by Moravaci nejeli takovou dalku pro pohar do Cech, do Prahy, do Podoli....Btw. už se chystá pohár pro vítězné mužstvo, bude nádhernej. Náááádhernej... a tomu, komu se nebude líbít, bude Náááááádhernej... se bude říkat. Drobet z organizace prozradit mohu... na Kuňce získají symbolicky hlavní pohár kapitáni, pak malé pohárky členové vítězného mužstva, velký pohár si vezmu a nechám pak na k němu dopsat na cedulku jména členů vítězného týmu. Oficiálně a slavnostně pak bude předán kapitánovi na galavečeru - vánočním večírku 19.jamky.