- Jméno
- Jiří
- Přijmení
- Bolehovský
- Klub
- ČGK
- HI (HCP)
- 7
Hcp 8,7Posledni misto pro Tebe mame, za ten lepsi tym, tedy tym Cechy Napis sem kontakt a hcp, at si to zapisem Diky
774333384 (nebo adresa ci mail?)
Díky.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Hcp 8,7Posledni misto pro Tebe mame, za ten lepsi tym, tedy tym Cechy Napis sem kontakt a hcp, at si to zapisem Diky
staci pridej se na nejakou spolhru, at Te poznameHcp 8,7
774333384 (nebo adresa ci mail?)
Díky.
Nevím jaký je hráč, ale v průvodci je uveden jako Ing. Alan Babický, MBA.To je dobrý nápad! Jen nevím, jestli je dobrý nápad si nechat radit od Babici.
Přesně .... ještě, že máš v nick(u) doktora s malým "d" (panebože to už zase zavání měřením)Ano. Jsem Blb, ale mám titul.
MladýBlbýArogantní, i když spousta jich už dávno mladých není. Zatím neznám jediného takto otitulovaneho, že bych s ním chtěla kamarádit. Třeba mě ještě milé překvapeni čeká. Není tu někdo s tímto titulem? Že bych si zkusila napravit dojem...Nevím jaký je hráč, ale v průvodci je uveden jako Ing. Alan Babický, MBA.
Ta česká posedlost tituly je fascinující
Teď mě tak napadlo, že formát jamkovky tu z nás asi nehrálo moc lidí. Uvítal bych základní představení s tipy na co si dát pozor, základní pravidla a chyby atd. Kdo se toho ujme a založí nové téma?
Tak to máš blbý, já jednoho znám. Dělal to v Anglii v době, kdy to tady nikdo neznal, natož aby se to dalo koupit jako dnes.MladýBlbýArogantní, i když spousta jich už dávno mladých není. Zatím neznám jediného takto otitulovaneho, že bych s ním chtěla kamarádit. Třeba mě ještě milé překvapeni čeká. Není tu někdo s tímto titulem? Že bych si zkusila napravit dojem...
Je to trochu složitější, pravda, že? "Originál" titul MBA je vskutku něco jiného. Speciálně ve zdravotnictví každý druhý manažer co o zdravotnictví ví prd, je český "MBA". Tím je můj pohled ovlivněný. ( a vskutku si myslíš, že zrovna já mám v nenávisti tituly?)Tak to máš blbý, já jednoho znám. Dělal to v Anglii v době, kdy to tady nikdo neznal, natož aby se to dalo koupit jako dnes.
Osobně nechápu tuto nenávist k titulům, co na tom komu vadí?
Za komančů se to dalo vysvětlit "vedoucí úlohou dělnické třídy" (fuj), ale tam už snad nejsme nebo jo?
Kdepak, jen jsem asi reagoval na víc příspěvků najednou bez citace no.Je to trochu složitější, pravda, že? "Originál" titul MBA je vskutku něco jiného. Speciálně ve zdravotnictví každý druhý manažer co o zdravotnictví ví prd, je český "MBA". Tím je můj pohled ovlivněný. ( a vskutku si myslíš, že zrovna já mám v nenávisti tituly?)
Zdar vsem golfovym nadsencum, a ze jich tady je.....
Na zaklade info do @ati ho se ptam, jestli je jeste misto na tehle krasne naplanovane akci.
Jako rodily Moravak uz dlouho zijici u Prahy muzu klidne oslabit muzstvo Cech nebo klidne posilit druzstvo Moravy.-Anebo opacne??? (@JanKostalCZE si me urcite bude pamatovat ze Sokolova ze ctyrhry s ATIm....)
Golfu zdar, Pavel.