Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Mám 2 s logem 19. jamky, nenosím. Pošlu ti odpoledne fotku.
V tom kostýmu budete hrát?Kapitán rudých draků na příjmu! (Ze služby nikdy neodešel.)
Dream týme... doufám, věřím, že na letošní klání už pilně trénujete, ať nezůstane jen u toho dreamování! Sám do toho, jako vždy, dám maximum. Nicméně více než 3 body přinést nezvládnu. Zbytek je tedy na vás!
Těším se, že se pohár vrátí do těch správných rukou 🏌♦
Zobrazit přílohu 7117
Třeba je dostaneme od kapitána!to bychom byli team
Zobrazit přílohu 7118
tak nějak vás musíme rozhodit... to je povoleno, nebo ne?Ty jo. Kostýmy, bagy....ještě přidejte maskota, ať to máte celé
Neee, v takových elasťákách mě vidět nechcete....nikdo... To by vážně bylo rychle po hře.Myslím, že kdyby modří hráli v tomhle tak ty zápasy můžeme rovnou ukončit ...
Zobrazit přílohu 7121
Kdyby to bylo jediné, co by zaručilo vítězství, tak mě v tom na 100% uvidíš!!! A ještě bych Tě v tom honil s Skem v ruce po Bukách.Úplně živě v tom vidím vašeho kapitána . Jestli v tom půjde, možná mu dáme jako bonus jednku jamku k dobru.
Nevděčníku, jak já vám závidímHlásím se jako první a doufám, že zas neskončím druhý. Varianta A1-dvoulůžák s někym kdo nechrápe
Závidíš mi toho co nechrápe, nebo to, že nebudeš moct po nocích ladit formu s @HonzaS a podobnými notoriky?Nevděčníku, jak já vám závidím
Přijeď, z Hořehled mám vyzkoušeno, jak se spí v autěNevděčníku, jak já vám závidím
Nevděčníku, jak já vám závidím
Přesně. Doraz. Určitě bude volný i nějaký bungalov, který bude dostatečně daleko od @Jerry pokoje, aby se mohl důkladným spánkem připravit na trauma z dvou druhých míst ve dvou letech.Přijeď, z Hořehled mám vyzkoušeno, jak se spí v autě