Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Říká člověk, který na Darový první večer vypil rum pro vítěze ....
Povíme si u JihlavyNeboj, bude toho dost.
Uvažovala jsem, že s tam budu jen flákat, ale s tebou bych šla. Jestli tedy moji nekonsistentni hru sneseš...Ahoj všem, sháním na turnaj někoho, komu chybí druhý do dvojice. Měl by nás být sudý počet. Tak by se mi snad někdo mohl ozvat, když už jsem se odhodlala hrát turnajově.
Mám HP nad 37, hraju ještě nevyrovnaně. Např. rány v turnaji mi nejdou, ale ta, která má být nejdelší, se povede. Letos jsem nezahrála ještě par, ale dvě birde už ano. Teď jsem nějaký čas nehrála (zdravotní komplikace), ale do našeho turnaje mám naplánované ještě dva tréninky a 1-2 turnaje.
Můj spoluhráč by měl být spíš flegmatik, kterému nejde tolik o výsledek. (Snažit se budu, ale…)
S @requo jít nemohu, neměli bychom si o čem povídat při zpáteční cestě.
Děkuji.
Taky nemám zatím nikoho do dvojice, takže se ozývám......ALE:Ahoj všem, sháním na turnaj někoho, komu chybí druhý do dvojice. Měl by nás být sudý počet. Tak by se mi snad někdo mohl ozvat, když už jsem se odhodlala hrát turnajově.
Mám HP nad 37, hraju ještě nevyrovnaně. Např. rány v turnaji mi nejdou, ale ta, která má být nejdelší, se povede. Letos jsem nezahrála ještě par, ale dvě birde už ano. Teď jsem nějaký čas nehrála (zdravotní komplikace), ale do našeho turnaje mám naplánované ještě dva tréninky a 1-2 turnaje.
Můj spoluhráč by měl být spíš flegmatik, kterému nejde tolik o výsledek. (Snažit se budu, ale…)
S @requo jít nemohu, neměli bychom si o čem povídat při zpáteční cestě.
Děkuji.
Aha.....tak jsem až druhejTaky nemám zatím nikoho do dvojice, takže se ozývám......ALE:
- mínusy: věk, jsem zvyklej být na bedně (s @jumbodedek 2. a 3 místo), občas komentuju své údery sprostými slovy (ale ve společnosti hezké ženy bych se možná udržel)
- plusy:......žádné mě nenapadají......snad jenom, že s mým též vysokým HI budeme mít vysoký odpočet a mohli bychom být černými koňmi celé soutěže.
Ahoj, jak jsi nahlásila, že nechceš jít soutěžně, tak s tím zatím tak počítáme, máme jednoho hráče navíc proti posledně zveřejněnému seznamuUvažovala jsem, že s tam budu jen flákat, ale s tebou bych šla. Jestli tedy moji nekonsistentni hru sneseš...
Je klidný, vtipný (koneckonců je to můj kamarád), a trénuje .... A jeho socializace v téhle partě (pokud vím, tak se zná jen s @DzejBee) z rukou náčelnice je žádoucí ...
Mám přítelkyni ..... poté, co jsem se v únoru rozvedl, ... ale ... ted jsi nejsem jistý, na jaký píchnutí se přesně ptáš?
Pokud mne @kristyna odmítne, klidně si s tebou zahraju.........tuším, že v posledním Requocupu na Konopišti nám to celkem (ve fourballech?) šloKdo chce vyhlášeného cholerika , snažícího se řídit heslem "nervi to", takže to dost často letí do...pryč
Prosím pěkně, já čekal až pan Fousek zadá instrukce na dvojice. A jak koukám, tak jsem zaspalSeznam volných hráčů, kteří se dosud neidentifikovali do dvojice (nebo jsem to nepochopil), a dvojice, které se rozpadly, jako ta náčelníkova:
Tak se rozepište. Týnko, jestli Ti můžu radit, vezmi si Theodora (jmenuje se Jiří). Je klidný, vtipný (koneckonců je to můj kamarád), a trénuje .... A jeho socializace v téhle partě (pokud vím, tak se zná jen s @DzejBee) z rukou náčelnice je žádoucí ...
- @Marklar
- @requo
- @zdarovka
- @HonzaS
- @RobertSlajs
- @fous
- @ligi
- @TP_79
- @mikas
- @jumbodedek
- @Dalibor7
- @Baluaty
- @Kristina
- theodor
Tak @kristyna dala naprosto pochopitelně přednost přede mnou mladýmu zajíčkovi.......tak že jsem ti případně k dispoziciKdo chce vyhlášeného cholerika , snažícího se řídit heslem "nervi to", takže to dost často letí do...pryč