A v neposledni rade - budu to kvuli 40 Kc resit?
Pro mě nejde tolik o ty peníze, to už se v tom "výletu za golfem" ztratí. Ale chtěl bych nějak všude dosáhnout toho, aby mi z automatu vypadly míče, kde minimálně 90% z nich je hezkých, čistých, nepoškrábaných, hratelných. A skutečně nevím, jak to někde jednoduše zajistit. Aby mě to, jak říkáš, kvůli pár desetikorunám nestálo ještě zbytečně emoce nějakého shánění někoho kompetentního atp. případně hádku a tak. Kdybych viděl, co reálně z některých automatů vypadne, předtím, než si ten košík koupím, nebo tam mrsknu minci, tak bych si to leckde odpustil - sice bych byl naštvanej, že nemohu se rozehrát, ale alespoň bych si nepřipadal, jako že sem na tom hřišti úplně každýmu ukradenej, hlavně když zaplatím. Nevím úplně řešení.
A je pravda (vyzkouseno nescetnekrat), ze jakykoli kosik nechany stat na drivingu, nekdo behem hodiny vypali. Prestoze neni jeho a nezaplatil za nej a stoji uprostred trenerske rohozky.
Já třeba si poměrně běžně koupím třeba na hostivaři míčky jen na krátkou hru, a pak je už vystřílet nejdu, tak je u automatu někomu věnuju. Pokud tam nikdo není, postavím je vedle automatu. Případně k začátku drivingu, ať je někdo, kdo chce, využije.
Jde o to jestli to jsou míče nalezené na hřišti a nebo ponecháné z drivingu, protože nemají odhad kolik toho odehrají na drivingu před hrou a dohrají je potom nebo jindy na drivingu.
Me doted vubec nenapadlo, ze bych si míče, které nedohraji, osobně někde nechával, nebo dával do bagu s cílem je dohrát později. Nemyslím to teď nijak zle, je to pro mě poměrně překvapivý popis situace a pohled, o kterém jsem netušil. Prostě - kupuju si míčky na jednorázovou potřebu, odcházím z prostoru - "už nejsou moje".